A apărut şi Heroes VI beta

Şi eu încă nu am apucat să îl joc. Heroes VI trebuia să apară de prin mai. L-au amânat până în septembrie şi azi au lansat un beta. Beta pe care îl primeşti gratuit dacă faci precomandă pentru joc.

Despre Bitdefender 2012 beta

Mi-am instalat şi eu Bitdefender 2012 beta. După 10 minute nu ştiam cum să îl dezinstalez mai repede. Merge greu, foarte greu. Şi nu, calculatorul nu e de vină sigur.

Am dezinstalat Internet Explorer 9 Beta

Cand a aparut Internet Explorer 9 Beta m-am grabit si eu sa il downloadez si sa il instalez. Mare prostie am facut. Pentru ca are multe bug-uri.

Yahoo Messenger 11 beta, gata de download

Gata, a fost lansat Yahoo Messenger 11 Beta. L-am instalat si eu acum, vizual nu aduce multe schimbari. Ca functionalitate insa aduce cateva chestii in plus.

Eu chiar am crezut in Internet Explorer 9 (beta)

Acum cateva zile, cand a fost lansat Internet Explorer 9 beta, eram super entuziasmat. Wowww. Eu sunt si am fost dintotdeauna fan Internet Explorer. Iar cand au lansat versiunea asta am zis gata, sa vezi cate imbunatatiri o sa aduca, ce viteza o sa aibe, cat de bine o sa se miste. Si, pentru 2-3 zile chiar nu am avut nici o problema.

Internet Explorer 9 Beta

Am instalat si eu Internet Explorer 9 Beta. Si imi place. \m/ Se misca bine. De fapt se misca mai repede decat Internet Explorer 8. In afara ca se misca repede mi-au mai placut 2 chestii.

Microsoft Office 2010 Beta – Download gratis

Daca, momentan, poate fi downloadat gratis, am zis sa incerc si eu Microsoft Office 2010. Beta. Mai ales ca acest pachet contine toate programele necesare unui utilizator obisnuit: Word, Excel, PowerPoint… chiar si Outlook.

Google Sitemap Generator Beta

Google Sitemap Generator, momentan in varianta beta, este, dupa cum banuiti, un sitemap generator. 😀 Daca pana acum varianta oficiala era scrisa in Python, si era mai greu de folosit(cel putin pentru mine), varianta actuala pare mai prietenoasa.

Windows 7 beta free download

Dupa ce Windows 7 a aparut la download din surse neoficiale, azi Microsoft a decis sa distribuie gratuit Windows 7 Beta pentru download.

Un mic update pentru Yahoo! Messenger 9.0 Beta

Tocmai a fost lansat un update pentru Yahoo! Messenger 9.0 Beta. Ei se lauda ca au remediat unele erori si aceasta versiune este mai stabila si mai rapida. Asta ramane de vazut. Totusi am remarcat ca au adaugat jocurile. Jocurile de multiplayer(biliard, table, toki toki boom), cele de single-player nu cred ca or sa mai revina vreodata. 🙁 De asemenea au umblat putin si la status, astfel acum sunt 2…