zambesc.com RSS Feed

Asus X72VR-7S04 acum si in oferta de la UltraPro

1 Comentariu

Dupa ce acum cateva zile UltraPro facea de zor publicitate pentru concurenta, intre timp si-au dat seama ca ar fi bine sa apara si in oferta lor laptopul care e subiectul concursului: Asus X72VR-7S04. Pret: 3399.00 RON
Dincolo era mai ieftin. winking

, ,

Cum sa faci publicitate la concurenta – ASUS X72VR

1 Comentariu

Stateam eu linistit, ma uitam la un filmulet, si brusc primesc un email de la UltraPRo prin care sunt invitat sa particip la un concurs. Cum am mai incercat odata sa castig un laptop dar fara prea mult succes am zis sa incerc si acum. Poate am mai mult noroc. praying Asa ca ma duc buluc si aflu despre ce este vorba : Ultra PRO iti premiaza cuvintele! -> vezi regulamentul concursului. Pe scurt, trebuie scris un mic review despre laptop-ul ASUS X72VR.
Intersant e ca, daca vrei sa afli mai multe informatii despre acest laptop, nu il gasesti la UltraPro. Trebuie sa mergi pe alte siteuri ce ofera la vanzare laptopuri. Adica exact concurenta.
Ca sa nu mai pierdeti vremea cautand, laptopul are urmatoarea configuratie: Core 2 Duo P7350 2.0 GHz, 3 GB DDR2, ATI HD3470 256 MB RAM, HDD 250GB, camera de 1,3 megapixeli si inca o gramada de alte balarii. Iar pretul variaza in functie de magazin intre 3100 si 3700 roni. Per total pare destul de intersant, insa nu e cine stie ce oferta extraordinara.

Felicitari UltraPro pentru acest concurs prin care promovati concurenta. =D

, , ,