Despre Bitdefender 2012 beta

Mi-am instalat şi eu Bitdefender 2012 beta. După 10 minute nu ştiam cum să îl dezinstalez mai repede. Merge greu, foarte greu. Şi nu, calculatorul nu e de vină sigur.

Ce antivirus folositi?

Eram curios ce antivirus mai foloseste lumea. Hai nu fiti timizi si raspundeti.

NOD32 vs Bitdefender

Neintentionat am ajuns sa testez NOD32 vs Bitdefender. Si am descoperit care e mai bun. Care tine virusii la distanta si care nu. Povestea a inceput simplu: un site virusat. Pe care l-am accesat de la doua calculatoare diferite. Unul avea instalat NOD32 iar celalalt Bitdefender.

Norton Antivirus ? NU !

Am prins acum, din zbor, o reclama: „cumpara un calculator si primesti gratis Norton Antivirus„. :)) Cea mai proasta idee. Nu, nu e o idee proasta sa iti cumperi un calculator. E o idee proasta sa folosesti Norton Antivirus. Recunosc, am fost si eu fan o perioada.

Malicious Software Removal Tool

Malicious Software Removal Tool este un program oferit gratis de Microsoft ce poate fi si el inlcus la categoria antivirusi gratis. Nu e asa de avansat si nu ofera aceleasi faciliatati ca un antivirus clasic, insa va poate scapa de anumite probleme. Mai ales ca e si destul de mic, nu pierdeti nimic daca il instalati. 😉

Antivirus gratis

Eu nu mai foloses un anitivirus de mult timp insa astazi m-am uitat putin sa vad ce se mai gaseste gratis pe internet pentru a proteja calculatoarele de termite. Se pare ca sunt o multime de produse insa, la multe dintre ele, de abia dupa ce le instalezi descoperi ca trebuiesc activate(cumparate) pentru a functiona normal. Daca va intereseaza un antivirus gratis, si destul de eficient, puteti incerca AVG. Asta…