RETEAU de la eMAG fara prea mult succes. Organizatorii cauta metode alternative pentru a realiza profit

Concursul de la eMAG, RETEAUA, s-a terminat. A fost desemnat si castigatorul marelui premiu. Se pare insa ca aceasta campanie nu a avut efectul scontat, asa ca organizatorii s-au gandit la metode alternative pentru a realiza un minim de profit.

Cateva chestii despre conturile AdSense

De fapt, doua chestii. Poate fi vandut un cont Adsense? Raspunsul e simplu si clar. NU. Iar asta e scrisa clar, chiar in setarile contului AdSense „AdSense accounts cannot be transferred or sold, per our program policies” A doua chestie, poate fi schimbat numele din contul AdSense ? Da.

Cum sa nu afisezi reclamele AdSense in paginile „interzise”

Acum cateva zile, cand am inceput sa afisez reclamele AdSense pe blog cineva mi-a atras atentia ca nu ar trebui sa afisez reclamele Adsense in toate articolele ( in special sa le evit pe cele cu continut pentru adulti). 😀 Pentru a nu afisa reclamele Adsense in paginile interzise am recurs la urmatoarea ideea: la toate articolele in care nu vroiam sa apara reclamele Adsense am adaugat un tag special…

Reclame AdSense pe blog

De astazi am inceput sa experimentez si eu cu reclamele AdSense la mine pe blog. $-) Dupa ce m-am documentat putin m-am gandit ca as putea sa le asez la sfarsitul articolului, cu o dimensiune de 468×60. O sa revin peste ceva timp cu informatii si observatii.

Cel mai misto tip din Romania, acum si pe Adsense

Se pare ca din ce in ce mai multe persoane au fost atrase de concursul despre „cel mai misto tip din Romania„. Asa de mult, incat au investit pentru a avea o reclama Adsense pe aceasta tema: