zambesc.com RSS Feed

Robu, primarul Timisoarei este oripilat; i se face pielea de cocosel ori de cate ori e chemat la DNA

De la o vreme DNA-ul a crescut simtitor consumul de algocalmin si alte prafuri care au ca efect inlaturarea durerii de cap. Printre personajele afectate de maladia DNA este si actual primar al Timisoarei, la pachet cu vechiul primar. Povestea e una incalcita, cum sunt mai toate povestile de genul, ca doar asa se fac afacerile cu statul, respectiv primaria. Vinovatii nu exsista, ambii primari sunt niste eroi care si-au sacrificat fundul frecandu-l de scaunul de la primarie. Ba mai mult domnul Robu se arata foarte afectat si oripilat de ceea ce i se intampla ,desi, cum spune el: ,,sunt nevinovat”.

Probabil domnul primar nu s-a ocupat de vanzarea frauduloasa a celor peste 1000 de case istorice din Timisoara. Dar cateva s-au vandut in perioada cand era deja el la primarie….Chiar daca el nu a observat ca se faceau tranzactii dubioase asta nu inseamna ca nu trebuie sa raspunda. Da stiu, Robu a fost si este extrem de ocupat cu pagina de facebook, vacante exotice, importul de palmieri, zebre si alte bunuri indispensabile timisorenilor. Cu toate acestea oarece raspunsuri trebuie sa dea si el, sau o sa inceapa si el cu ; ,, alta intrebare „.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*