Motanul a fost incaltat

In sfarsit justitia da semne de revenire, pana nu demult era inexistenta. Nu e ortodox sa ne bucuram de rau altuia. Insa chiar nu se poate altfel, mai trebuie trasi la raspundere si cei care au bagat mana pana la urma in banii publici. Astazi a picat ca un ,,traznet” vestea ca si Motanul Felix a facut magarii, din pacate nu e o decizie definitiva, dar e un inceput; cinci ani cu executare ar suna verdictul instantei in cazul mogulului Voiculescu.

voiculescu condamnat

Si aceasta e doar pentru unul din pacate, este important sa mergem pe acest drum, altfel va trebui sa ne mutam din tarisoara asta. Poate in felul acesta va intelege fiecare bade si chiar Badea ca pentru bani trebuie sa muncim, iar furtul se plateste. Nu conteaza ca esti mogul aparat de antene pe post de furci, daca ai furat vine momentul sa platesti. Trebuie sa recunosc ca am avut clipe in care ma gandeam doar la pedeapsa divina pentru cei ca Felix, insa iata mai exista si surprize..din cand in cand justitia mai si functioneaza.

Sper doar ca aceasta decizie sa nu fie un balon de sapun ci o regula de acum incolo. Pentru ca motani de acest fel avem foarte multi, mult mai multi decat caini comunitari….iar varianta castratului nu tine, majoritatea oricum folosesc aparatul reproducator doar pentru a mictiona.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.