zambesc.com RSS Feed

Fraza cu : a luat-o pe ulei s-ar putea sa insemne altceva decat credeai

Specialistii vin cu un nou verdict: consumul de ulei vegetal poate afecta serios creierul. Cu alte cuvinte ,, scuza” pentru o nebunie facuta de cineva care a baut ulei…e valabila. Ce-i drept nu prea sta in picioare povestea cu ,, luatul pe ulei”. Revenind la lucruri serioase, uleiul vegetal intra in categoria produselor de evitat. Evident nimeni nu o sa faca isterie pe tema aceasta, ar fi multe companii care au ceva de pierdut.

Sunt unii experti insa care pun in ,, carca ” uleiului cateva probleme extrem de grave. Dementa, Alzheimerul, uleiul vegetal provoaca stresul oxidativ. Iar de aici apare si o forma de degradare a membranei de pe creier, ceea ce duce la plagi pe creier. Mai pe scurt bei ulei si o iei razna. Nu stiu daca Iordache si Dragnea au probleme de la ulei, cert e ca au probleme. In concluzie daca tii sa ai discernamant si sa eviti depunerile pe creier, ar trebui sa eviti urmatoarele : ulei, Antena 3, RomaniaTv. Cele doua din urma mi se par si cele mai periculoase.

, , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*