zambesc.com RSS Feed

Domnu’, domnu’… Veniti sa va dau un autograf! E gratis!

Mergi, asa, pe strada, intr-un oras, sa zicem Oradea… Si, pac… apare candidatul la prezidentiale, baiat inalt, cult, grizonat, cu ochelari… Si ce zice candidatul, hai sa va dau autografe, ca sunt gratuie… Macar ramane ceva dupa mine, decat vorbe goale, mai bine un autograf… Oau, ce sa zic… Autograf cred ca soliciti tu, om de pe strada, daca dai peste o personalitate. Nu am mai pomenit sa vina pretinsa personalitate sa dea singura autografe… De la poze cu copii in brate, la poze fara copii, la fel de fel de giumbuslucuri electorale si dansuri populare, pupaturi cu toate neamurile, zile ale comunelor, oraselor, sfinti si nesfinti… la Autograf.

Dar cand cel caruia i s-a oferit autograf, ce te faci? Ca nu stii cine e, asta e si mai grav… Oricum ai da-o, e nasol, ba baieti… Adica, nu il vad pe un baiat cu scoala multa dornic sa-i dea un autograf lui Hagi, sa zicem. Ce sa faca Hagi cu autograful lui? Bine, daca e pe o hartie moale, mai zici… Dar pe un fluturas lucios? Autograf…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*