Doamna si pruna

In urma cu vreo trei saptamani am asistat la o intamplare care si acum mi se pare ireala. De aceea initial nu am vrut sa scriu despre aceasta, pe motiv ca nu e ceva credibil, dar totusi s-a intamplat. Eram in trecere prin Arad undeva in zona garii si m-am oprit la un magazin Unicarm pentru o sticla de apa. Magazinul este cu autoservire, am luat apa si m-am indreptat spre casa de marcat. Inaintea mea era o doamna. Individa avea undeva in jur la 35 – 40 de ani, parea o persoana normala, nimic iesit din comun. Isi cumparase o pruna, din acelea de import care se vand in niste cofrage ca de oua si sunt etichetate fiecare in parte.

Adica niste porcarii, dar nu asta e problema. Doamna noastra a uitat sa cantareasca pruna, domnita de la casa foarte saritoare se duce si cantareste ea pruna, alearga printre rafturi, in fine rezolva problema. Insa doamna cu pruna isi da seama ca mai vrea ceva, o apa plata, din nou domnita fuge dupa o apa de jumate. Cand ajunge afla ca nu e buna apa, cucoana cu pruna pe un ton nervos explica ca vrea Boresc plata si nu Dorna plata…..Ma repet, magazinul este cu autoservire. In fine cand credeam ca totul s-a terminat si pot sa platesc si eu apa, cucoana mai vrea si o guma de pepene nementolata. Casiera o intreaba de care sa fie, pai de pepene veni raspunsul. Dupa inca cateva minute de explicatii si scuze din partea casierei, doamna cu pruna a acceptat o guma orbit cu gust de pepene. Habar nu aveam ca exista. Ok am zis eu in sfarsit platesc si eu apa, insa doamna nici gand sa plece, ci se apuca de rupt ambalajul la guma cu pepene, baga guma in gura dupa care rosteste :

,, Domnisoara sa stii ca este guma cu pepene si nu este mentolata ”

Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca guma era mentolata, ar fi fost returnata, adica lipita undeva pe casa de marcat ? Sincer o credeam in stare pe doamna cu pruna.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.