Cum iti dai seama daca ai de-a face cu un geniu ?

Specialistii lovesc din nou. De data aceasta vin cu un studiu care ne ajuta sa deosebim un geniu de restul lumii. Nu e vorba de teste si vizite la nu stiu ce laboratoare. Determinarea se face pe loc, instant. Chiar mai rapid decat cafeaua la automat. Tot ceea ce trebuie sa stiti sunt cateva detalii despre persoana in cauza. Si nu e vorba de nu stiu ce informatii legate de capacitatea intelectuala, ci pur si simplu lucruri banale de viata de zi cu zi.

Tu esti un geniu ?

Daca te deranjeaza molfaitul, sforaitul, muzica data tare, spartl semintelor sau curatatul dintilor fara scobitoare, atunci e foarte posibil sa fii geniu. Specialistii au ajuns la concluzia ca mai toate mintile luminate sunt deranjate de astfel de lucruri. Pana la urma exista si oarece adevar in aceasta teorie, chiar daca tratam subiectul doar din punct de vedere psihologic. Lista de mai sus rezuma cateva obiceiuri proaste, care prin reflex sun catalogate ca fiind negative. Si logic sunt ,, depozitate” intr-un colt al mintii ca fiind ceva de prost gust. Insa nu toate creierele au acest ,,depozit”, mai sunt si ,, depozite” alan-dala, cu de toate si nimic, gen magazinele cu produse chinezesti.

Pe de alta parte as indrazni sa si contrazic cele de mai sus. Si asta deoarece daca s-ar aplica teoria asa mai brut pe la noi, pai atunci suntem plini de personalitati de geniu. La fiecare scara de bloc gasesti 3-4 babe care sunt indispuse pentru ca tu tragi apa la baie dupa ora 21.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.