Cele mai frumoase amintiri sunt pastrate in fotografii

Traim in era tehnologiei iar ,,conservarea ” unei amintiri pare un lucru simpul si la indemana oricui. Metodele si mijloacele sunt extrem de avansate. Cu toate acestea cred eu ca o amintire imortalizata in clasica fotografie ramane de departe cea mai buna si potrivita solutie. Fotografia ne permite sa interpretam cum dorim acel eveniment surprins, aceasta in detrimentul unor imagini video. Si imaginile video merita stocate si pastrate, dar parca un photobook mi se pare mai interesant.

Pana si copertile capata o patina a timplului si uneori ai senzatia ca au pastrat si mirosul acelei amintiri. In plus fotografiile pot ,,spune” si o poveste, iar ori de cate ori le privesti sa ai sentimentul ca iti transmit altceva. Mai ales o fotografie realizata intr-un studio dotat care permite orice fantezie vizuala, un exemplu aici. Evident cu conditia ca si mana fotografului, a artistului pana la urma sa fie una talentata.

Fotografii potrivite cu fotograf priceput

Am avut cateva evenimente cu fotograf platit la care nu am fost multumit de rezultate. Asfel ca la ultimul eveniment am decis sa apelez la o cunostinta din domeniul fotografiei. Surpriza, prietenul meu m-a refuzat, initial mi s-a parut deplasat povestea, insa persoana avea dreptate…Sa caut un fotograf specializat. Eu il solicitam pentru fotografii nou nascut. Nu toti fotografii lucreaza cu copii, nu au temperament, inclinatie, pasiune pana la urma pentru asa ceva. Iar dincolo de talent mai sunt necesare si o sumedenie de accesorii, recuzita, un exemplu aici . Fotograful specializat in imortalizarea copiilor cred eu ca are cea mai dificila misiune dar si cea mai frumoasa, daca ii plac copiii.

Fotograf copii sau magician ?

Cat vorbim de nou nascut sincer nici pretentiile nu sunt extrem de mari. Dar cum noi in acest moment suntem la alt nivel, adica junioara aproba pozele, pretentiile sunt si mai mari. Asa ca daca nu iese bine in costumul de printesa, trebuie sa o luam de la zero. Nu este usor dar pentru o amintire frumoasa merita. Ideea este ca nu poti sa faci asa ceva cu un telefon sau aparat acasa. Este vital sa gasesti un fotograf de copii. Cineva specializat, iar rezultatele chiar merita toti banii.

Toate pozele facute pana acum au fost peste asteptari. Merita de cateva ori in viata sa recurgem la serviciile unui fotograf care stie ce face. Da, stiu toti avem telefoanele pline de poze, dar sigur nu e acelasi lucru. In plus daca mai faceti un photobook sigur va iesi ceva frumos si cu siguranta se va pastra pentru mult timp.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.