Cea mai buna cafea

Nu sunt un bautor de cafea cu vechime, am inceput cu pasi marunti in urma cu vreo doi ani. Insa m-am obisnuit cu un tip de cafea, astfel cu nu prea mai pot bea altceva. Si daca cineva spune ca toata cafeaua are gustul la fel, il contrazic. Atunci cand bei o cafea fara zahar, fara lapte, proaspat macinata, gustul, aroma, sunt deosebite. Si sigur faci diferenta intre un fel de cafea si altul.

Cafeaua care imi place

Nu vreau sa fac reclama la cafea insa pentru mine cea mai buna cafea este Lavazza si nu orice Lavazza. Ci cafeaua in ambalaj albastru, am incercat si cea in ambalaj rosu, dar nu e ok. Nu stiu cata diferenta o fi intre ele, sau intre Lavazza si alte tipuri de cafea, insa personal Lavazza albastru mi se pare cea mai ,, gustoasa”, revigoranta si alte cele. Se pare insa ca si aceasta cafea a fost ,,intrecuta”. Marii bautori de cafea lauda un produs mai nou de la Lavazza, este vorba de capsule Lavazza. Inca nu am incercat produsul si aceasta pentru ca sunt multumit de ceea ce beau acum, in plus aparatul meu e cu macinare si nu varianta cu capsule. Iar macinatul cafelei face toti banii dimineata, zgomotul rasnitei e ca un dus rece, iar aroma iti deschide ochii :).

Cate cafele beti pe zi ?

Am auzit o groaza de povesti pe aceasta tema, fiecare specialist cu parerea lui. Daca ar fi sa fac un rezumat al parerilor, media ar fi undeva la 2-3 cafele /zi. Insa aspectul cel mai important este cum bem cafeaua si nu cata cafea. Daca bei cafeaua cu doua lingurite de zahar, evident ca iti poate face rau, dar nu cafeaua ci zaharul. Dar daca bei cafeaua fara zahar, nu vad de ce sa ai contraindicatii. Adica poti ajunge la 4-5 cafele in fiecare zi fara probleme. Cunosc persoane care beau in medie 7-8 cafele, evident fara zahar.

Pana la urma cafeaua fara zahar este considerata ca fiind un remediu si nu un factor de ris. Evident conteaza si ce fel de cafea, pentru multi specialisti in ale cafelei celebrele automate de cafea sunt niste blasfemii care nu au legatura cu bobul de cafea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.