Cat de mult te poti baza pe Fan Curier ?

Nu vreau sa fac un top al firmelor de curierat, nici nu cred ca ar fi posibil. Si aceasta deoarece mai toate sunt la fel, servicii proaste si extrem de proaste. Astept un colet de cateva zile, traseu Campia Turzii – Timisoara, desi cel care a pus coletul a fost asigurat de Fan Curier ca pachetul va ajunge in timp util, Fan Curier a reusit sa depaseasca termenul clasic mult si bine, iar coletul inca e undeva ,, suspendat”. Zici ca a plecat la ocazie de unul singur si a nimerit sa fie dus de un psihopat undeva in lume si nu la destinatie. Mai ceva ca in filmele americane cu povesti despre Route 66.

Problema cea mai mare e faptul ca nici nu ai pe cine sa intrebi ceva, Fan Curier se pare ca se bazeaza exclusiv pe roboti. Zici ca sunt din alt sistem solar si nu ai cum sa dai de ei. Iar ceea ce stabilesti cu ei nu are valabilitate decat cateva secunde, iar dupa, promisiunea lor zboara undeva in neant, o data cu coletul tau.

In concluzie daca aveti ceva de trimis prin curier, iar obiectul nu este valoros eu zic sa apelati la Fan Curier. Pana duc ei obiectul la destinatie acesta devine antichitate si astfel ii creste valoarea. Atentie la ramburs, eu zic sa cereti banii in avans, nu de alta dar pana ajunge Fan Curier s-ar putea sa moara de batranete destinatarul iar voi sa ramaneti cu buza umflata. Pana la urma ar trebui sa isi schimbe si sloganul, iata cateva variante :

,,Fan Curier livrari doar in viitorul indepartat”

,,Fan Curier duce coletul nepotilor care inca nu exista ”

,, Oriunde cu placere dupa mult timp de intarziere ”

Slogane la alegere si gratis. Cat priveste coletul meu, inca astept..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.