Avem 60 000 de ganduri pe zi

Pare ireal dar se pare ca cineva s-a apucat de numarat gandurile. Iar media gandurilor unui om obisnuite este undeva la 60 000 de ganduri pe zi. Acum ca unii se gandesc repetitiv la acelasi lucru e foarte posibil. In acelasi timp imi vine foarte greu sa cred ca ai nostri parlamentari pot sa gandeasca de 60 000 de ori pe zi. Chiar nu pot sa imi inchipui acest lucru. Iata o statistica facuta personal in ce priveste felul gandurilor care bantuie mintea parlamentarilor :

– 30 % din ganduri se indreapta catre DNA.
– 30 % din ganduri sunt orientate catre profit, adica : ce mai furam noi astazi?
– 30 % catre amante si alte cele.
– 10 % din ganduri sunt intrebari si teste personale de genul: daca scap un vant de la fasolea de ieri oare ajunge pana in ultimul rand, unde e baia, oare daca bag degetul in nas si dupa in gura se prinde cineva?

Dincolo de orice gluma, 60 000 de ganduri pe zi pare fabulos, ba chiar imposibil. Cred ca totusi nu toti ne folosim de posibilitatea celor 60 000 de ganduri. Cu alte cuvinte daca ar fi fost asa cred ca eram departe, sosele si alte cele. Sau poate gresesc iar primarii nostri si altii din zona administrativa chiar au 60 000 de ganduri pe zi. Doar ca se gandesc la prostii. Pana si gandurile mai putin bune, ideile proaste sau ce o fi tot se contorizeaza ca numar. Dar doar atat…cantitate, nu si calitate. Cred ca aceasta este problema.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.