Asteptam fantomele sa ne rezolve problemele

Cuvintele jaf, furt, sunt ceva obisnuit in limba romana, insa cand mai adaugam si cimitir, morminte, parca totusi e prea mult. Sa jefuiesti un cimitir de coaroane si flori, e destul de penibil, dar se intampla. In noaptea de sambata spre duminica un cimitir de langa Timisoara a primit vizitatori. Indivizii nu doreau sa se cazeze, ci au smuls coroanele de pe cruci si au adunat ghivecele cu flori de pe morminte. Probabil ca voiau sa ii penalizeze pe cei care au ,,furat” startul de Ziua Mortilor si au adus coroanele si aranjamentele florale cu o zi inainte. Din spusele unor martori hotii ar fi vorbit intr-o limba moderna, ce le aducea aminte de filmul Vandana si de Salman Khan.

In fine, fapta e consumata, marfa vanduta. Ce nu inteleg e de ce nu s-au razbunat fantomele, macar o data daca era ca in filme ­čÖé . Ca in autoritati nicio nadejde, nu au reactionat atunci cand vanzatorii de lame si chiloti de dame au pus mana pe un intreg bulevard cu vile istorice in Timisoara. Sunt momente cand sincer mi-as dori ca macar pentru o noapte anumite filme de groaza sa fie transpuse in realitate. Ceva in genul ,, Intoarecerea mortilor vii ” pentru hotii din cimitire ­čÖé . Poate asa macar din cimitire nu s-ar fura.

Stiu, pare destul de sf, insa fantomele, zombii, au sanse ceva mai mari decat autoritatile cand vine vorba de rezolvarea acestor probleme ­čÖü .

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.