zambesc.com RSS Feed

TM 13 AXY – Masina din care zboara gunoaie

Exista oameni si exista cei care arunca pe unde apuca cele ce nu le trebuiesc. Cei din urma sunt alta rasa, probabil cand au coborat din copac nu au aterizat in picioare ci in cap. Asa putem explica si alte obiceiuri, de exemplu : scuipatul, muzica la maxim in masina, lantul gros, etc. Zilele trecute stateam la semafor intr-o zona centrala din Timisoara, in fata mea o masina din care zbura ceva…..Gunoi, evident. Nu va speriati nu era soferul cel care zburase, ci acesta aruncase pe geam un ambalaj destul de mare.

idiot care arunca harti din masina

Il claxonez, fara rezultat, la urmatorul semafor opresc alaturi si il intreb de ce nu a folosit un cos de gunoi. Domnul de la volanul masinii TM 13 AXY imi raspunde : nu era cos de gunoi. Ce-i drept cos de gunoi in mijlocul strazii nu era, cum nu era nici toaleta. Ma intreb, il intreb pe mizerabil : daca avea nevoie la toaleta isi facea nevoile tot in mijlocul strazii ?

Multi pun aceste lipsuri in seama celor sapte ani de acasa, cu alte cuvinte mai bine de jumatate din romani ar fi orfani ? Ma indoiesc si i-am jigni pe orfani, multi dintre ei sunt foarte educati si cu mult bun simt. Problema mizerabililor e una mai profunda si cred eu ca e imposibil de starpit. Pur si simplu unii se simt bine inconjurati de gunoaie, or fi avand gene comune cu rozatoarele.

Solutii pentru acesti indivizi nu stiu daca exista, amenzi mari ar spune unii..Nu stiu daca aceasta e solutia. Eu as propune altceva : fiecare mizerabil sa fie obligat sa manance ceea ce a aruncat pe jos. Poate asa o sa simta un nod in gat inainte de-a arunca pampersul sau chistocul pe geamul masinii. Si poate vor avea rabdare sa ajunga la un cos de gunoi.

, , ,
2 Comentarii
 1. etola :

  A zis pe data de 30 septembrie, 2015

  Cred că gunoiul a rămas în mașină…

 2. prodrive :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2015

  Am copilarit intr-un orasel mic. Imi amintesc ca se punea mare accent pe bun simt si respect fata de cei din jur.
  Acum locuiesc in Bucuresti. Un bloc de 10 etaje. Nu cunosc toti locatarii. Zona este una buna, centrala. Din pacate, nu de putine ori am gasit in balcon prezervative folosite sau pampersi …
  Probabil nici ei nu au gunoi… doar este ghena in scara blocului. sad


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*