zambesc.com RSS Feed

Superman exista si este roman

In copilarie imi doream sa fiu omul paianjen si cu toate experimentele cu paianjeni nu m-am ales decat cu cateva piscaturi din partea acestora. Unora insa li s-a implinit dorinta, mai exact unor parinti. Adica le-a adus barza un pui de superman, nu sunt inventii, mai jos puteti studia fotografia dupa o carte de identitate a lu’ Superman, totul fiind real.

supermen de romania

Deci Superman exista, este roman, pe taica-su il cheama Ion, iar pe maica-sa Paulina si sunt din judetul Hunedoara. Pe Superman nu l-am vazut in zbor, nu stiu daca zboara dar ideea e ca asa il cheama si evident este Superman cu acte in regula. In consecinta suntem salvati, in acest moment dispunem de cateva sute de Brusli, alte sute de Vinetu, la capitolul Vandam atingem aproape mia, si evident cireasa de pe tort Superman.

Cu aceasta armata de super eroi suntem o forta unica in lume. Eu zic ca ar trebui sa renuntam la coalitii, Nato, aliante, avioane si alte arme scumpe..Sigur niciun inamic nu s-ar incumeta sa atace o astfel de oaste.

Probabil acesta era si motivul pentru care americanii ne iubesc, iar rusii ne stimeaza…si noi habar nu aveam de ce happy.

, , ,
5 Comentarii
 1. Mircea :

  A zis pe data de 12 noiembrie, 2013

  Protestez! Nu de alta, dar iubita mea vorbeste despre lipsa egalitatii de sanse intre femei si barbati! Din oaste lipseste Wonder Woman! laughing

 2. dePop :

  A zis pe data de 12 noiembrie, 2013

  Da ai dreptate, dar nu am gasit Wonder Woman….in schimb e plin de Mercedesa, Vandana….doar ca astea nu prea ajuta cand vine vorba de lupta, eventual Vandana sa lalaie pana incep americani si rusii sa planga.laughing

 3. Al :

  A zis pe data de 13 noiembrie, 2013

  Ar trebui ca cei de la Marvel sa mai inveteze nume de eroi.

 4. Paro :

  A zis pe data de 13 noiembrie, 2013

  Bine ca nu i-a dat numele de „Captain America”.

 5. dora :

  A zis pe data de 28 august, 2018

  Doar stiri si articole ce ma fac sa zambesc


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*