zambesc.com RSS Feed

Site de vanzari pentru Romania, anunturi in alta limba..

Nu am inteles niciodata de ce unii, desi traiesc in Romania nu vor sa vorbeasca si sa scrie in limba romana. Nu am nimic cu nimeni, dar parca nu e ok. Da, stiu, comunitatea, se doreste ca interactiunea sa fie cu cei de acelas neam, etc. Dar, dar, atunci sa ingradim zona si gata. Nu mai iesim din perimetrul respectiv, daca pe ceilalti dorim sa ii ignoram.

Anuntul luat ca exemplu de pe Olx nu e singular, vina apartine si celor care gestioneaza site-ul. Nu trebuia sa aprobe asa ceva. Daca tot suntem in Romania, scriem si vorbim romaneste. Mai ales atunci cand in jurul nostru sunt oameni care nu vorbesc ungureste de exemplu.

Un Comentariu
  1. Mihai Paraschivoiu :

    A zis pe data de 13 septembrie, 2019

    Poate omul nu vrea clienti romani, si anuntul este destinat persoanelor din etnia lui.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*