zambesc.com RSS Feed

Si in Timisoara se fura biciclete

Nu e ceva nou, mai peste tot la noi se fura bicicletele, astfel daca nu ti s-a furat bicicleta inseamna ca nu ai avut bicicleta sau esti foarte norocos(a). Ceea ce este totusi nou, unic, e faptul ca astazi in centrul orasului Timisoara a avut loc un protest al pagubitilor. Adica s-au strans in centrul orasului toti cei care au fost pagubiti, cu bannere si tot tacamul aferent unei astfel de actiuni. E o manifestare unica, nu stiu daca va fi cu folos…Cine va reactiona ?..greu de spus, hotii sigur nu vor avea retineri cand se va ivi ocazia..Poate Politia Comunitara Timisoara, personal nu m-as baza pe ei, au alte preocupari decat retinerea infractorilor.

Deci daca mergeti la plimbare cu bicicleta nu o scapati din mana, altfel va trebui sa mergeti la urmatoarea demonstratie a fostilor proprietari de biciclete. Personal detin o bicicleta, plus inca una care a disparut cu tot cu un gard, era legata de gard, asa ca a fost luata la oferta. Astept inventarea unor sisteme noi antifurt, am si cateva sugestii: lipici puternic care sa iasa din ghidon, astfel incat infractorul sa nu isi poata dezlipi mainile; o flacara puternica de sub scaun, poate chiar si o mica expozie…laughing., poate asa nu se vor mai fura bicicletele.

, , ,
3 Comentarii
 1. Daniela :

  A zis pe data de 11 noiembrie, 2012

  Pana la urma trebuie sa-ti pui intrebare. „In tara noastra unde nu se fura?”

 2. Ionut :

  A zis pe data de 12 noiembrie, 2012

  Eu am avut bibicleta lasata intr-un loc public, la intrarea intr-un parc, ba chiar era si legata de un stalp metalic..ghici ce, am ramas fara ea laughing

 3. Daniel :

  A zis pe data de 12 noiembrie, 2012

  Doar biciclete? In Bucuresti au furat un vagon pentru fier vechi din triaj…si nu se stie nimic…hahahahahahahahahaha suntem fantastici!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*