zambesc.com RSS Feed

Romania fericita

Astazi 27 februarie Romania este vesela, fericita. Evident nu in totalitate, ca sa fi fericit astazi trebuie sa fi roman. Fericirea de astazi echivaleaza cu o calificare a echipei nationale in final Campionatului Mondial de Fotbal. Da, jucam finala, suntem in finala. Doar ca nu e vorba de fotbal ci de ceva mai important..Lupta anticoruptie nu se opreste, ci creste in intensitate. Cu alte cuvinte Europa e de partea romanilor de rand, e de partea lu’Kovesi.

Multi romani la noapte vor dormii mai bine, probabil cum nu au mai dormit asa din copilarie. Cat priveste pe Dragnea, Grapini si alte elemente nocive pentru poporul roman….Sper sa primiti ce meritati. Si aceasta nu pe lumea cealalta, cum sunt obisnuiti romanii sa ceara. Nu, acum, maine si sa fie maxim, cu varf si-ndesat.

Un Comentariu
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 1 martie, 2019

    Romanii au o vorba…Dumnezeu nu doarme niciodata…or sa plateasca, toti suntem convinsi de asta, pana si ei stiu asta…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*