Relaxare și deconectare prin dans

thumbnail

După o zi stresantă la muncă, după toate sarcinile vieții cotidiene, trebuie să ne găsim un hobby care să ne relaxeze și să ne deconecteze. Unul dintre hobby-urile cu cel mai mare număr de beneficii este dansul. Include mișcarea fizică, cardio, necesită atenție, concentrare și, nu în ultimul rând, oferă socializare și cunoașterea unor oameni noi. Iar dintre dansuri, poate cele mai energice și vesele sunt dansurile latino.

Dacă ți-ai făcut un research și ai hotărât să încerci, nu rămâne decât să alegi cea mai bună școală de dans latino pentru tine și să te înscrii la cursuri. Ca orice început, probabil că va părea greu, dar niște instructori pricepuți știu să te treacă cu bine peste perioada frustrantă a începutului.

La cursurile de salsa și bachata vei întâlni oameni faini, vei călători la festivaluri de dans și, încet încet, vei vedea cum dansul va deveni o parte importantă din viața ta. Școlile de dans latino de obicei se adresează adulților, deci vei putea găsi suficienți oameni cu care să legi prietenii. Iar petrecerile latino care se țin săptămânal vor înlocui toate celelalte variante de ieșiri pe care le aveai până să te apuci de dans. Ce mai aștepți?!

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.