zambesc.com RSS Feed

Politia angajeaza balerini

Nu este o gluma, anuntul este real, Politia are nevoie de balerini. Ministerul doamnei Carmen Dan angajeaza din sursa externa doi balerini. Nu stiu care e salariul, dar daca le ai cu baletul si te atrage uniforma, acum ai ocazia. Nu te speria nu o sa dansezi in vreo intersectie si nici nu o sa te puna la spart de nuci, sau sa stai cu lebedele pe lac. Nu, e vorba de cultura, Ministerul Afacerilor Interne are o ciocarlie..Pardon, Ansamblul Artistic Ciocarlia.

Adica cultura pe paine. Bravo lor, doar sa se opreasca aici, sa nu cumva sa angajeze si vreo doi manelisti. Sau poate deja ii au dar lucreaza sub acoperire…Greu de stiut, ca mai toti din bransa sunt acoperiti cu saliva si bancnote.

Un Comentariu
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 1 martie, 2019

    Deci, pe bune, daca e real ce spui si nu ma indoiesc ca e real, suntem vai de mama noastra…Dar pana la urma noi suntem de vina ca ei isi pasc caii dupa buna cuviinta…Unde esti tu Tepes Doamne…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*