zambesc.com RSS Feed

Oh, Veorica !

Nu se mai poate, pana si aparatele de filmat s-au aliat cu statul paralel. Si nu e o vorba in vant, exista dovezi in acest sens. Probabil ati vazut la tv situatia jenanta in care domnul Timmermans o evita pe doamna Dancila. Dar in realitate nu a fost asa, doamna Veorica a tinut sa clarifice acest lucru astazi intr-o conferinta de presa. Ba mai mult, Veorica anunta ca va da publicitatii imagini care arata contrariul.

Acuma nu stiu ce fel de imagini vom primi, dar la cum stau lucrurile…Nu m-ar mira ca doamna Veorica sa ne puna la dispozitie poze cu Timmermans si ea stand la taclale in pijama. Cat priveste mesajul domnului Timmermans pare sa fie inteles de toata lumea, din Dolhasca pana in Bangladesh. Doar doua persoane au inteles altceva, domana Veorica si Nicolae Liviu Dragnea.

Doamna Veorica asteptam imaginile promise, sau le-ati dat deja pe Antena 3 ? Au fost intre stiri si reclama, ecranul negru… Am inteles a fost intuneric.

Un Comentariu
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 1 martie, 2019

    Cu siguranta la Antena 3 iti pot confirma eu, si da , ecranul era negru…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*