zambesc.com RSS Feed

La Cluj calatorii din mijloacele de transport risca amenzi daca sunt murdari

Daca ai omis sa faci dus, sau ai uitat sa iti schimbi hainele in ultima saptamana. E foarte posibil sa iei amenda, daca folosesti mijloacele de transport in comun. Din pacate nu se intampla in toata tara, momentan regula a intrat in vigoare doar la Cluj. Sunt curios daca se va si aplica. In ce priveste ,, clienti” de amendat sigur se vor gasi. De cele mai multe ori cei care polueaza, nu au nici bilet si fac si taraboi…In concluzie amenda pentru miros corporal si haine murdare, ar fi unul din puncte de pe lunga lista cu probleme.

Cei drept de ceva ani nu am mai mers cu mijloacele de transport in comun. Dar pe vremuri chiar si cei care imparteau amenzi aveau oarece probleme cu poluarea. O fi fost criza de spaun atunci. Sau la fel e si acum ? Atunci se vor putea amenda controlori intre ei. Prin rotatie, prioritate la amendat au consumatori de fasole cu ciolan.

Un Comentariu
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 15 martie, 2019

    Ar fi o chestie sa vezi ca si in Romania se intampla asa ceva…E o chestie fantastica, insa ca multe altele nu o sa fie pusa in aplicatie…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*