zambesc.com RSS Feed

Justin Bieber si cretinele

Mai toata lumea a auzit de Justin Bieber, e unul din cei mai bine cotati artisti ai momentului. Publicul acestui artist este format aproape exclusiv din adolescenti si copii, el la randul sau fiind un adolescent. Poate si din aceasta cauza fanii acestuia sunt cei mai ,,zombii” admiratori din cati a avut vreun artist pana in prezent.

Zilele trecute la initiativa unei tinere o strada dintr-un orasel a primit numele de Justin Bieber, pana aici nimc iesit din comun putem spune. Insa de curand alta fana a postat pe pagina sa de internet disponibilitatea ei de a face un troc, mai exact isi cedeaza virginitatea in schimbul unui bilet la concertul cu Justin Bieber…………multe legume au picioare.

, , , ,
14 Comentarii
 1. Zgubilici :

  A zis pe data de 22 august, 2011

  rolling on the floor Chiar asa! Multe legume au picioare! Cand aveam si eu 13, 14 ani visam sa-mi pierd virginitatea cu unul din tipii de la Take That, sau East 17 big grin Insa nu ma hotaram cu care dintre ei asa, ca faceam un scenariu pentru fiecare dintre ei, iar noaptea dura fooooaaaaaaaaaaarte mult rolling on the floor

 2. dePop :

  A zis pe data de 22 august, 2011

  Imi placeau si mie cei de la Take That si East 17 si imi plac si acum piesele lor, dar eu nu vroiam sa imi pierd virginitatea cu ei rolling on the floor………..totusi prefer si preferam fetele.

 3. Claudiu :

  A zis pe data de 22 august, 2011

  Vai copilu’ asta a ajuns sex-simbol? laughing

 4. Radu :

  A zis pe data de 23 august, 2011

  Fanele lui au intre 7 si 14 ani… perioada acea este una frageda.

 5. Anunturi :

  A zis pe data de 23 august, 2011

  Copiii in ziua de azi…

 6. Explo :

  A zis pe data de 23 august, 2011

  In primul rand, nu il suport pe copilu’ ala…
  In al doilea rand, ce e asa surprinzator ca vrea o fana sa isi dea virginitatea pe un bilet la concert? Multe si-o dau pe muuult mai putin…. cum ar fi o bara de salam. rolling on the floor

 7. Electronice Online :

  A zis pe data de 24 august, 2011

  Ce sa zic are succes tipu.Dar parca sunt prea infocate fanele.Eu unu nu-l suport pe Justin Biberonlaughing.

 8. Alexx :

  A zis pe data de 25 august, 2011

  ioi haide ma chiar asa au ajuns sa se f*** pentru un bilet , doamne ce fete ce dracu ca ala si asa nu se uita la ea , are el pe altele laughing

 9. Gabriel :

  A zis pe data de 25 august, 2011

  alexxe stai tu linistit ca i-o da calumea chiar daca are alte fete… =)

 10. Yamasha :

  A zis pe data de 25 august, 2011

  multe se f*t pe degeaba…ce te mai mira un bilet?

 11. dePop :

  A zis pe data de 25 august, 2011

  E dispusa sa se culce cu oricine pentru un bilet…nu cu scheunel, probabil pentru el ar fi dispusa sa plateasca ea, un rinchi,..ceva……..

 12. Cosmin :

  A zis pe data de 26 august, 2011

  Asta e, bine pentru el… rolling on the floor

 13. Viorel :

  A zis pe data de 15 noiembrie, 2011

  Ce nu intelegeti voi este ca acea fata vrea sa ajunga mult mai departe de atat. Ar avea mult mai mult de castigat de pe aceasta fapta,in primul rand ca si-ar pierde virginitatea,in al doilea rand ca ar face-o cu un artist,iar in al treilea rand ca ar devenii automat o vedeta. La asta absoarbe acea fata,nu pentru acel bilet. Crezi k nu mai sunt baieti care ii poate oferii un bilet? Dar sa fie vedeta nu are cum si mai ales ca Justin e o pers cunoscuta. I s-a urcat la cap fetei,vrea sa ajunga si ea un fel de Mădălina Ghenea(fata care traieste cu DiCaprio)

 14. Tasia :

  A zis pe data de 20 noiembrie, 2011

  Ce bine imi pare ca nu am un copil adolescent… Ce Justin Bieber i-as fi tras peste ceafa…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*