zambesc.com RSS Feed

FunDeal se extinde

De doua ori am cumparat si eu chestii folosind FunDeal. (Bilete la Movieplex Plaza cu doar 1 RON si o reducere pentru Laser Megazone) si de ambele dati totul a decurs fara probleme. Plus ca na, a costat si foarte ieftin.
Cum am cumparat de la ei, si sunt abonat la newsleter am primit acum email.

Cu mare entuziasm te anunt ca FunDeal este de astazi si in orasele Cluj, Timisoara si Constanta! Ofertele noastre cu 1 RON pentru cinema, pub si patinoar sigur iti vor placea!

Din punctul meu de vedere e foarte bine, orice reducere e foarte buna. Si cu cat sunt in mai multe orase, cu atati mai multi oameni pot profita de ele.

P.S. pentru ca am citit emailul mi-au dat si „cadou 5 RON, pe care ii poti folosi la orice achizitie cu valoare mai mare de 5 RON” hee hee

,
6 Comentarii
 1. Gerhald :

  A zis pe data de 4 februarie, 2011

  Genial! Avem si in Timisoara! Yupppi

 2. ank :

  A zis pe data de 4 februarie, 2011

  pentru ca ai citit mailul?? laughing)) adica acum recompenseaza si persoanele care nu sterg mailul inainte sa il deschida sau cum ? tongue

 3. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 4 februarie, 2011

  Pai nu e normal? Imi rasplatesc timpul meu pretios tongue

 4. andrei :

  A zis pe data de 4 februarie, 2011

  Cum functioneaza mai exact? Adica pur si simplu ai super oferte fara sa faci nimic in schimb? Ar fi chiar misto, aproape ca m-ai convins sa-l incerc si eu. Pana la urma daca zici ca e ok, de pierdut nu prea am ce.

 5. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 4 februarie, 2011

  Da, exact asa functioneaza. Prima data nici eu nu prea am avut incredere, pana am vazut ca e ok treaba. Recuosc, nu am profitat decat de 2 oferte pana acum insa am un coleg care a profita de mai multe.
  Si sunt mai multe siteuri de genul asta in Romania, insa eu doar de aici am obtinut oferte

 6. Silviu :

  A zis pe data de 6 februarie, 2011

  Salut,nu stiti daca nu se activeaza oferta,banii sunt returnati inapoi pe card sau adio?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*