zambesc.com RSS Feed

De ce sa invete cei mici engleza

Invatarea unei a doua limbi,  inca de la varste mici, in ziua de azi nu mai este o optiune, ci o necesitate. Lumea se schimba cu mare viteza si printre putinele certitudini pe care le avem, cu siguranta, este importanta fundamentala pentru fiecare cetatean de a putea interactiona cu un numar tot mai mare de oameni… nu intotdeauna de aceeasi nationalitate.

Descoperirea, in special a limbii engleze, de la o varsta frageda, este o alegere pe care din ce in ce mai multi parinti o fac astazi in mod constient, cu certitudinea de a asigura copiilor lor un instrument necesar pentru a face fata provocarilor de maine. De aceea, in scoli, in special in ultimii 20 de ani s-a implementat studierea limbii engleze inca de la gradinita.

Pe masura ce cresc, celor mici le sunt predate notiuni noi si din ce in ce mai complexe. De exemplu, la clasa a 2-a, elementele predate sunt mult mai profunde decat la clasa 1. Pentru asta, exista manuale de engleza clasa a 2 a, de la librariadelfin.ro, de mai multe tipuri, astfel incat atat profesorii, cat si parintii sa aiba mai multe optiuni.

Aceste manuale de limba engleza clasa 2, disponibile pe site, sunt realizate pe baza programei scolare, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Manualele au preturi accesibile si sunt foarte utile pentru invatarea limbii engleze, o parte dintre ele avand si editie digitala. In clasa a 2-a elevul invata notiuni mult mai aprofundate de vocabular si gramatica, descoperind noi concepte, cum ar fi plural, adjectiv, prezent, trecut, etc. Manualele de limba engleza clasa 2 acopera toate aceste puncte si multe alte notiuni. De asemenea, manualele de limba engleza clasa a 2 a contin jocuri, activitati si povesti distractive pentru elevi, care ii ajuta sa-si imbunatateasca abilitatile de scriere, citire si vorbire. Pe site-ul nostru sunt disponibile manuale de limba engleza clasa 2 la preturi promotionale. Mai jos sunt doar cateva exemple de manual engleza clasa 2:

-Comunicare in limba engleza – Manual pentru clasa a II-a, partea I + partea a II-a (contine editie digitala);

-Comunicare in limba engleza, L1. Manual pentru clasa a II-a – Partea I – Contine ed. digitala (English with Nimo);

-Comunicare in limba engleza, L1. Manual pentru clasa a II-a – Partea a II – Contine ed. digitala (English with Nimo);

-Go Starters-Cambridge Young Learners English Tests by H. Q Mitchell-Students Book with 2CDs;

-Super English 2 – manual de Limba Engleza pentru clasele a II-a si a III-a;

-Fairyland 2, Pachetul elevului (manual+Multi-ROM)-Curs de limba engleza pentru clasa II-a (Virginia Evans);

-Set Sail 2, Curs pentru limba engleza, (Manualul elevului clasa II-a);

-Active Grammar Level 2 with Answers – (contine CD-Rom). 

Parintii sau profesorii pot decide astfel ce sa aleaga din aceasta lista lunga de manuale engleza clasa 2. Invatarea limbii engleze la scoala devine astfel un proces natural si fara efort. Iata si cateva beneficii ale invatarii limbii engleze: 

-Dezvoltarea cognitiva: creierul unui copil invata sa analizeze, sa ia decizii selectiv si sa rezolve probleme.

-Dezvoltare emotional-relationala: prin „jocul limbii engleze” copiii cresc intr-un mod armonios, ei invata sa relationeze intre ei, dand frau liber procesului de invatare natural.

-Stapanirea „Limbii lumii”:engleza este cea mai vorbita limba din lume. Lumea muncii este inca dependenta de ea, ca sa nu mai vorbim de cele mai importante productii culturale.

Sa inveti sa vorbesti si sa scrii engleza este o aventura minunata, dar asigura-te ca acest lucru este facut asa cum trebuie si cu cele mai bune metode si manuale.
 

, ,
2 Comentarii
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 23 august, 2019

    Invatarea a doua limbi , mai ales la o varsta frageda, este unul din cele mai mari avantaje pe care poate sa-l aibe in viitor, un copil…

  2. Mihai :

    A zis pe data de 10 septembrie, 2019

    Cunoasterea limbii de circulatie internationala este o necesitate in ziua de astazi! Un copil asimileaza mult mai usor cand este mai mic o limba straina, ma simt norocos ca am avut oportunitatea sa invat limba engleza din gradinita, si sa termin un profil de engleza intensiv. Imi este utila zi de zi!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*