zambesc.com RSS Feed

Daca vrei, se poate

Ca sa inchei si povestea cu Orange, mi-am facut ieri ce abonament am vrut eu. Pinguin 9.
A durat cam 1 ora, dar pana la urma am scos-o la capat. Bine, nu fara distractie

Ajung aseara in Orange shop Europe House. Stau la coada, ma cert cu o pensionara care era crizata ca ea asteapta de juma de ora si nu primeste bon (cand de fapt eram la coada doar de 5 minute) si jung sa imi spun problema.

Povestesc eu cum vreau sa imi schimb abonamentul si domnisoara imi da imediat rezolvarea:
„A, pai nu aici trebuia sa veniti, trebuia sa sunati la 411”
„CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ? Pai acolo am sunat intai si nu a vrut sa imi dea abonamentul care vroiam eu….”
„A… pai sa vedem…”

Se uita in calculator, si vede acolo ca am vorbit la 411. Si cu cine am vorbit.

„A, pai nu ati sunat bine. Domnisoara cu care ati vorbit era doar o drona care nu putea decat sa repete textele invatate (bine, nu a zis asa, dar asta era ideea). Trebuia sa vorbiti cu altcineva. Deci sunati la 411.”

Deja ma enervasem. Pai eu ce dracu trebuia sa fac, sa sun din 5 in 5 minute la 411 pana nimeream „persoana care trebuie” ? Si asta i-am si explicat. Daca tot am ajuns acolo la magazin, sa imi rezolve ei problema. Ca de aia m-am dus, nu?
Si pana la urma imi da un bon de ordine.

Astept. Destul.
Si apoi totul a fost simplu.

„Ce abonament doriti?
Pai Pinguin 9 + optiunea de internet pe mobil.
Ok.
Se poate? Asa de repede merge?
Da.”

A printrat contractul, l-am semnat si acum astept sa vina 1 ianuarie ca sa se activeze toate nebuniile.

Deci daca vrei cu adevarat, si stii ca ai dreptate, se poate. Trebuie doar sa insisti putin, altfel ei incearca sa te proasteasca sa isi faca ei norma lor.

, ,
2 Comentarii
 1. Maduuu :

  A zis pe data de 30 decembrie, 2009

  e bine ca ai rezolvat..de obicei sunt f incapatanatii…si eu am avut probleme deastea kand mi sa furat telefonu si eram disperata k aia vorbesc o gramada de pe tel…am sunat la orange dupa la orange romanaia dupa mia zis k tre sa ma duk la orange shop si ,m-am dus mi-au zis sa revin ziua urmatoare dupa care cand ajung imi spune aia ca maine imi va dezactiva cartela aia si sami dea maine.Muream de nervi,dar am facut umpk de scandal si miau dat cartela atuncibig grin.

 2. Cand ziceam ca am scapat | Zambesc :

  A zis pe data de 5 ianuarie, 2010

  […] dau acum un apel la 415 sa vad care e situatia contului meu. Sa vad daca s-a activat pana la urma noul meu abonament, Pinguin 9. Partea buna e ca s-a activat. Partea proasta e ca s-a activat cam dubios. Pentru ca am […]

 3. Gudacu :

  A zis pe data de 1 martie, 2010

  Vreau sa schimb abonamentul actual in Pinguin 9 si operatorii Orange imi spun ca nu se poate .Am abonamentul din 2003,cred ca sefii Orange NU REALIZEAZA CA SI IN ROMANIA ESTE CRIZA SI CA POATE OMUL NU MAI POATE TINE UN ABONAMENT DE O VALOARE MARE.TE FACE SA CAUTI SOLUTII SI SA PLECI DE LA EI.Din cauza si a crizei Euro a crescut, iar salariile au scazut.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*