zambesc.com RSS Feed

Cum poti obtine atestatele ARR

Iti doresti sa faci o cariera in meseria de soferi profesionist? Ei bine, trebuie sa te astepti la o adevarata birocratie. Pe langa faptul ca trebuie sa ai categoriile de permis C, D si E mai trebuie sa iei si un atestat profesional. Toate acestea te vor face apt sa poti profesa ca sofer profesionist, din pacate simplul permis de conducere nu este indeajuns.

Iata ce ai de facut pentru un atestat ARR

Aceste atestate auto se obtin prin promovarea a doua probe. Prima proba implica teorie si ai un examen de sustinut cu 100 de intrebari grila intr-un timp de 120 minute iar a doua este o proba practica. Ca sa poti promova prima proba trebuie sa te pregatesti foarte mult. Acceseaza https://www.i-drpciv.ro/atestate-arr/ si vei avea parte de toate informatiile de care ai nevoie. Trebuie sa inveti in fiecare zi ca sa poti trece peste aceasta proba. Informatiile sunt mult mai complexe si nu iti va fi deloc usor. Fa cat mai multe chestionare si doar asa vei reusi sa treci prin toate intrebarile. Cu cat te vei pregati mai mult cu atat sansele de reusita vor fi mai mari.

Trebuie sa te astepti ca acest examen sa aiba un alt nivel de dificultate fata de toate cele sustinute pana acum. Trebuie sa te pregatesti serios si intensiv pentru tot ce urmeaza. Incearca sa asimilezi cat mai multe cunostinte astfel incat la proba practica sa iei un punctaj destul de mare. Trebuie sa cunosti foarte bine toate legile sa poti lua acest atestat.

Actele necesare pentru obtinerea atestatului sunt: cerere de eliberare a atestatului ARR, poze 25×32 care trebuie sa fie foarte clare, copie dupa buletin, copie dupa permis si dovada platii taxei de eliberare a atestatului.

Persoanele care obtin acest atestat pot avea urmatoarele domenii de specialitate: conducatori auto de persoane, conducatori taxi, persoana desemnata transport persoane, conducatori auto marfa.

Un Comentariu
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 4 ianuarie, 2020

    Excelenta informatie, multumesc!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*