zambesc.com RSS Feed

Calitate la superlativ

Cea mai asteptata lasare a unui telefon din anul 2018 a avut loc pe 12 septembrie, in California. Apple a dezvaluit noua sa creatie denumita iPhone Xs. Apple a stiut cum sa tina cu sufletul la gura pe toti fanii sai, deoarece detaliile asteptatei lansari si ale acestui gadget au fost cat se poate de “sarace” pentru a face momentul dezvaluirii si mai intens. Noul iPhone a fost lansat in doua variante si anume: iPhone Xs si iPhone Xs Max. Diferentele dintre cele doua sunt de pret si puterea procesorului dar si multe alte detalii. iPhone Xs are un pret de pornire de 1000 de dolari. Spatiul de stocare incepe de la 64 GB, 256 GB si ajunge pana la 512 GB. iPhone Xs Max are un pret de start de la 1100 de dolari. Procesorul actual are influente fantastice asupra camerei, care reuseste sa redea imagini mult mai clare, indiferent de contitii. Daca este o lumina clar-obscura sau personajele sunt in miscare, puterea procesorului va face ca imaginea sa fie de o calitate mult mai mare.

Un astfel de telefon are nevoie si de o protectie pe masura. Nu puteam risca sa aruncam 1000 de dolari pe geam. Pentru a-l pastra in conditii cat mai bune sunt indicate huse de protectie de calitate. Chiar daca in Romania telefonul iPhone Xs nu a aparut pe piata, BrandGSM, magazinul specializat in comercializarea accesoriilor pentru telefoane, a adus deja cateva modele de huse iPhone XS si carcase. Reprezentantii magazinului, desi acum nu dispun de o gama extrem de varita, promit ca vor pune la dispozitia clientilor, cat de curand, orice model de huse si carcase. Indiferent, totusi, de modelul de husa iPhone XS sau carcasa pentru bijuteria Apple, pe care il alegeti, BrandGSM ofera preturi imbatabile. Extrem de reusita este carcasa iPhone XS Max Just Must Pure Simple Red. Este disponibila pe site la pretul de numai 45 de Ron.

Detaliile acesteia o fac perfecta pentru a proteja noul iPhone. Carcasa este fabricata dintr-un material extrem de flexibil pe margini. Suprafata husei este transparenta insa partea din spate este dura, ceea ce o face rezistenta la uzura si zgarieturi. Materialul de silicon o face usor de atasat pentru ca are elasticitate si flexibilitate. Decupajele sunt special concepute pentru a permite accesul la functiile telefonului. Carcasa este una slim fit ceea ce o face aproape insesizabila pe suprafat telefonului. Se remarca marginile de culoare rosie care ii dau acesteia un aspect foarte modern si chic. Magazinul BrandGSM a reusit sa aduca pentru impatimitii iPhone, huse si carcase de calitate superioara, anticipand astfel momentul lansarii si pe piata din Romania, a mult doritului gadeget. In asteptarea iPhone-ului Xs, puteti deja sa achizitionati o husa pentru a fi pregatiti in momentul in care il veti avea in posesie.

Un Comentariu
  1. Chirita :

    A zis pe data de 12 octombrie, 2018

    Asteptam cu rabdare sa apara si la noi ,pana atunci ne preocupam sa strangem banutii . Pare performant ,pus la punct calitate superioara il testam si ne facem o parere pertinenta si noi .Cu respect.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*