zambesc.com RSS Feed

Cafeaua ne slabeste, ce mai, ne transforma in somalezi

Povestea cu beneficiile cafelei este una veche, ba face inima ca noua, ba este echivalent cu mersul la sala. Oamenii de stiinta americani vin cu date concrete, cica daca bem cafea nu ne ingrasam. Nu m-as mira ca toate aceste studii sa fie finantate de mai mari ai cafelei. Ce-i drept cafeaua ajuta in anumite conditii si cantitati.

Posibil sa ajute la slabit dar ca efect indirect, bei cafea si nu mai ai pofta de mancare. Cu alte cuvinte slabesti dar nu de la cafea ci din cauza faptului ca nu mananci. Dar aceasta nu in toate situatiile, nu o sa slabesti daca la portia de cafea ai si vreo sapte lingurite de zahar, iar capac, peste acestea un sfert de kil de frisca.

Nu vreau sa ating vreo extrema, dar tema sanatatii si a slabitului a devenit cea mai frecventa strategie de manipulare. Mai urmeaza sa fie aplicata si in strategiile politice, ca de slabit e usor: nu mananci si s-a rezolvat. Iar daca nu esti supraponderal medicii spun ca e mai bine. Probabil cu asta sunt imbarbatati si somalezii dupa vizita la medic happy.

Un Comentariu
  1. Any :

    A zis pe data de 30 martie, 2018

    Nu cred ca are vreo legatura cafeaua cu slabitul.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*