zambesc.com RSS Feed

Bucatareasa Patrizia de la Master Chef este alergica

Probabil o stiti si voi pe cucoana care taie si spanzura mai nou la emisiunea Master Chef. Desi cuvintele in limba romana ale bucataresei sunt mai degraba o ciorba stricata, aceasta tine prelegeri si cuvantari la un post tv national. Nu stiu de ce, dar se pare ca unora le place sa avem astfel de exemplare pe posturile nationale de televiziune. Am scapat de Willmark dar am dat peste bucatareasa Patrizia. Dincolo de durerile de cap de care poti avea parte daca stai sa o asculti, doamna cu pricina este extrem de alergica.

Alergiile lu’ Patrizia

Chef patrizia

Madam Patrizia nu suporta femeile, pur si simplu nu ii place sa aibe femei in jurul ei. Nu am urmarit toate emisiunile, insa in cele cateva nu am putut sa remarc decat rautatea lu Patrizia fata de concurente, si limba scoasa la anumiti concurenti. Probabil daca ar fi decis doar Patrizia deja ar fi fost eliminate toate femeile din concurs. Iar in locul concurentelor ar fi cerut un batalion de soldati, pe care sa ii instruiasca, evident happy .

Una peste alta Master Chef a devenit o ciorba rasuflata, in care fiecare Chef vrea sa para ceea ce nu este, iar concurentii sunt ,, recrutati” dupa criterii care nu au legatura cu bucataria. Sa castigi un sort dupa ce ai facut un hamburger este un exemplu in acest sens. Mai urmeaza o editie dedicata exclusiv bucatarilor vorbitori de rusa, ca si asa nu conteza ca publicul sa intelega ce se vorbeste. Poate asa va fi mai sanatos pentru noi.

, , ,
2 Comentarii
  1. Mihai :

    A zis pe data de 10 noiembrie, 2015

    Toti vor ceva deosebit la tv, dar uita ne fac de ras.

  2. Mihai :

    A zis pe data de 27 decembrie, 2015

    E varza Patrizia . Nu stie sa vorbeasca nici romaneste nici italiana, nu stie sa gateasca …


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*