zambesc.com RSS Feed

Atentie, e posibil sa urmeze ingramadeala la service-urile auto

Nu e nicio gluma, daca vreti sa ,, vizitati” un service auto eu zic sa va grabiti. Este foarte posibil ca in scurt timp sa apara liste de asteptare intinse pe cateva luni. Si asta deoarece toti baietii ,,,de bani gata” care locuiesc in chirie la garsoniera dar au bolizi de lux cu volan pe dreapta vor avea nevoie de modificari la masina. In acest moment guvernantii clocesc o lege care e posibil sa interzica circulatia pe teritoriul Romaniei a masinilor cu volan pe dreapta. Nu am nimic cu masinile care au volan pe dreapta, insa mai toate au cate un tacanit la volan. Problema cu tacanitul nu se va rezolva in niciun service auto. Nu ca ar fi incompetenti mecanicii, pur si simplu nu tine de ei, iar psihologii sunt scumpi.

Si totusi baietii astia trebuie ajutati cumva. Nu de alta dar viata ar fi prea monotona fara ei in trafic. Ar fi mai rare claxoanele si manelele date la maxim. Nu ca ar fi singurii fani ai genului. Doar ca din 10 masini cu volan pe dreapta 9 au concert in direct si inregistrat cu Guta. Deci haideti sa ii ajutam.

Sfaturi care te vor ajuta sa iti muti volanul de pe dreapta pe stanga:

1. Poti cauta un service auto in Bucuresti, evident daca esti din zona. Daca nu atunci cauta in cel mai apropitat service auto de garsoniera ta.

2. Poti sa muti farurile in locul stopurilor si invers, iar dupa conduci doar cu spatele, practic vei avea masina cu volan pe stanga. Adica vei fi in regula.

3. Poti sa scoti toate piesele de sub capota, le vinzi la fier vechi, iar cu banii obtinuti iti cumperi un cal si o caruta. Iei BMW-ul, il urci pe caruta, iar dupa te ocupi de volan. Cu un flex si un tub de picatura l-ai mutat pe stanga. Si gata BMW-ul cu volan pe stanga, ideea e ca o sa ai doar un cal putere.

4. Daca recomandarile de mai sus pare prea complicate, poti vinde BMW-ul la fier vechi. Iar cu banii incasati poti sa iti incarci cartela. Ca tot ai un iPhone cu care freci masele cand iesi la shaorma cu prietenii.

, , ,
2 Comentarii
  1. prodrive :

    A zis pe data de 22 ianuarie, 2016

    Da, vei avea un BMW cu un cal putere, iar daca e si alb… Fat Frumos ar fi invidios happy !

  2. Catalin :

    A zis pe data de 14 septembrie, 2016

    Sunt multe service-uri in Bucuresti, nu cred sa existe aceasta problema sa fie cozi.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*