zambesc.com RSS Feed

Apa minerala Bucovina a copiat Borsec

Sunt bautor de Boresc, dar astazi m-am trezit ca am pus in cos alta apa. Si asta dupa ce am avut impresia ca Boresc are doua rafturi. Dar dupa o privire mai atenta mi-am data seama ca am ,, confundat” Boresc, cu noul ambalaj Bucovina. Probabil acesta a fost si scopul celor care au modificat ambalajul Bucovina. Nu mi se pare ok, o fi legal si alea, alea, dar nu prea e moral. Garantat cativa bautori de Boresc s-au trezit acasa cu Bucovina in ultimul timp.

Cand iei baxul de pe raft nu stai sa citesti in detaliu. Mai ales ca pana acuma nu era un produs care sa semene cu altul atat de mult din perspectiva ambalajului. Da stiu, nu a fost cu intentie sa se ajunga la o clona, s-a intamplat, poate depune marturie inclusiv Papa, cum care Papa ?…Papastratos, vorba lu’ Aspirina din Las Fierbinti. Ce nu inteleg mari gheseftari…Nu ambalajul e problema, ci apa. Bucovina are o apa plata buna, dar cea minerala nu e fantastica. Nu e pe gustul celor care beau Borsec.

Un Comentariu
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 15 martie, 2019

    Si totusi se vede destul de clar din imaginea atasata de tine ca e Bucovina…dar vorba ta, mai sta omul acum, la cate are pe cap, sa citeasca si ce cumpara? Dar daca n-o faci risti sa ti-o furi…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*