Afaceristul Dunca e cam punga, ba chiar sac, modelul fara fund

Nu mai avem emisiuni tv credibile. Chiar si ,,serioasa Romania te iubesc” de la Pro tv nu mai e ce a fost.

Probabil v-ati obisnuit deja cu subiectele celor de la ,,Romania te iubesc”. Subiecte bune, de actualitate si mai tot timpul reporterii par in slujba noastra. La ultima emisiune cea legata de paraginiile din zona turistica a Romaniei s-a prezentat si o particica din zona Banatului. Prezentarea a fost buna, insa pentru cei din zona care cumosc cat de cat subiectul, reporterii de la Pro Tv au fost pe langa subiect. Cu alte cuvinte nu au fost de partea adevarului, a binelui pana la urma. Ba chiar au ridicat in slavi un afacerist care drege si face pentru lume, el neavand niciun interes. Vrea doar sa lase ceva in urma lui, nu vrea bani, nu vrea putere ci doar fericire pentru cei din jur…Ma lesi !

Stapanul muntilor

In era moderna toti se vor stapani, ba unii chiar au impresia ca este un drept al lor primit la nastere. Unii isi trag o insula gen Belina, altii au pus ochii pe munti, campii si ce a mai ramas pe aici. Astfel si zona Muntele Mic din judetul Caras Severin a devenit o tinta pentru unii si altii. Un afacerist oarecare pe numele sau Dunca vrea un munte doar al lui, unde sa faca ce vrea si cand vrea. Altii sa nu aibe voie, doar el, adica exclusivitate. Un fel de tarla a lu’ taica-sau. Evident el spune altceva, investeste, construieste, ingrjiste, nu vrea sa faca profit, etc…Dar faptele sale de pana acum spun altceva.

In urma cu cativa ani, cand astrele locale stateau in orice pozitie pentru domnul Dunca, chiar si capra, aceasta din urma a blocat drumul de acces catre Muntele Mic, un drum public. Iar toti cei care doreau sa urce trebuiau sa foloseasca mijloacele de transport private, adica ale lu Dunca. Desi drumul fusese reabilitat de autoritati, cu banii de la buget sa blochezi un drum public si sa faci profit din asta nu e de colo, colo. Iar aceasta e doar o picatura din tot maglavaisul.

In fine povestea milionarului de carton e una care sigur se aseamana cu a altor miloanari de pe la noi….Adica nimic nou sub soare. Ceea ce m-a intrigat a fost faptul ca cei de la Pro Tv nu prea au verificat ci au impachetat si servit catre public o poveste cusuta si lipita in foarte multe locuri…Vai, vai, cat a facut domnul Dunca pentru poporul roman. Si-a sacrificat inclusiv elicopterul pe altarul Zeitei Pecunia, ma rog din greseala, prostie ar spune unii…O fi tras frana de mana in loc sa il lege de pom :).

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.