zambesc.com RSS Feed

Ziua in care mi-am adus aminte sa mai iau decizii

A inceput destul de prost ziua, alergatura (fara nici un rezultat), indiferenta, dezamagiri. Oricum, e doar 13 azi, poate ca era de asteptat.
Apoi am stat putin si m-am gandit. Chiar daca unele lucruri nu depind de mine, totusi eu sunt cel care imi traiesc viata. Eu sunt cel care ia deciziile si cel care alege pe ce drum sa mearga. Dar in ultima perioada am cam uitat sa mai iau decizii.

Si, ca orice om, vreau sa am si eu o viata cat mai fericita. Asa ca am inceput sa iau unele decizii. Sa nu mai las totul chiar la voia intamplarii sau sa ma gandesc doar la altii. Si am inceput sa ma gandesc si la mine.

Bineinteles, rezultatul unor decizii nu se vede instantaneu, o sa mai dureze ceva timp pana voi afla unde ma vor duce deciziile luate.

Insa un prim rezultat a si aparut. O decizie relativ minora dar cu un rezultat neasteptat. Care s-a prezentat sub forma unui trifoi cu 4 foi. good luck

Trifoi cu 4 foi

In viata mea nu am mai vazut asa ceva (live) si am fost destul de entuziasmat. Mai ales ca e simbolul norocului.
Nu stiu daca e „un semn”, dar oricum e un lucru cel putin interesant. Si care a reusit sa imi mai ridice moralul.

, , ,
10 Comentarii
 1. Ivy :

  A zis pe data de 14 iulie, 2009

  Se poate spune că ai avut o revelaţie tongue ? Eu cred că da happy

 2. catalin :

  A zis pe data de 14 iulie, 2009

  interesant… imi place

 3. Andrei :

  A zis pe data de 14 iulie, 2009

  Ivy, mai degraba o trezire la realitate/viata. winking

 4. Bio :

  A zis pe data de 14 iulie, 2009

  Ei pai vezi si u erai asa de suparat sinegativist ca e 13 happy. Am trecutcu bine epste toate zilele de 13, luand chiar decizii importante tongue. nu depinde de ziua sau numarul ei ci de faptul ca trebuie sa gandesti ce e bine sau nu, ce te avantajeaza sa nu. Sa pui lucrurile in balanta. Succes ca vad ca ai un trifoi cu 4 foi ( eu nu am avut parte sa gasesc unulpana acum sigh)

 5. Am castigat un Nokia N97 si eu habar nu aveam | Zambesc :

  A zis pe data de 14 iulie, 2009

  […] Nokia N97. Si se pare ca azi, EU am fost desemnat drept castigator. Se pare ca mi-a purtat noroc trifoiul cu 4 foi de […]

 6. biletel :

  A zis pe data de 14 iulie, 2009

  you have ni idea how badly i need one of those things!

 7. biletel :

  A zis pe data de 14 iulie, 2009

  no idea…. aaaaa!

 8. adidas :

  A zis pe data de 16 iulie, 2009

  ….cu totii avem din astea

 9. Ultima saptamana din viata asta | Zambesc :

  A zis pe data de 19 iulie, 2009

  […] ca m-am decis, ca sa incep cat mai bine acesta noua viata, o voi incepe cu o vacanta. O vacanta in care sa uit de […]

 10. alina :

  A zis pe data de 5 aprilie, 2010

  hehehehappyo sa vi se para exagerat dar acum 2 ani am gasit 4 trifoi cu 4 foi fara sa ii caut..doar privind in iarba…iar ieri am fost la un gratar si am gasit 8 !e ciudat ca si sora mea s-a ambitionat sa caute si nu a gasit nici unul..cautam impreuna la un moment dat..dar eu tot gaseam si ea nimic.cert este ca de fiecare data cand am gasit trifoi cu 4 foi era primvara..acum ma intreb sunt chiar atat de norocoasa??


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*