zambesc.com RSS Feed

Zacusca de Topoloveni – Ca la mama lor acasa

Imi place zacusca, indiferent daca e cu vinete, fasole, ciuperci sau orice altceva. Ideea e ca sunt si foarte pretentios cand vine vorba de mancare, adica nu mananc orice mi se pune in farfurie daca nu imi place, chiar cu riscul sa supar bucatarul. Zilele trecute am vazut o emisiune care prezenta vestita asociatie/firma de la Topoloveni care face produse dupa retete traditionale. Magiun de Topoloveni, zacusca si alte produse, toate facute fara e-uri dupa retete traditionale si cu gustul ,, ca la mama acasa ” , ,, ca la bunica acasa”..Nu asta e parerea mea ,ci asa erau prezentate produsele in emisiunea respectiva.

zacusca de Topoloveni

Zacusca traditionala de Topoloveni

Astazi fiind la cumparaturi am cumparat si eu un borcanel, da un borcanel. Zacusca de Topoloveni se vinde la borcane mici si preturi ceva mai mari, chiar mari fata de alte produse din aceasta gama. Dar probabil o fi ca la mama acasa mi-am zis eu in sinea mea.

Nimic nu e ca la mama acasa, nici chiar zacusca de Topoloveni

Nu vreau sa fiu rau, dar zacusca de Topoloveni nu are nicio legatura cu zacusca bunicii. Probabil este fara e-uri ca la mama acasa, adica la mama lor. La alte mame e tot asa doar ca e mai gustoasa, mult mai gustoasa. Sau poate e vorba de zacusca mamei lu’ Stefan cel Mare, probabil facuta atunci cand discuta cu Stefan la poarta. Si luanadu-se cu vorba a uitat sa mai adauge ceva. Lasand gluma la o parte daca ar fi sa dau o nota la Zacusca Traditionala de Topoloveni, atunci ar fi un 6. Daca insa aceeasi zacusca ar fi prezentata ca o simpla zacusca, adica fara traditional si fara mama si bunica, atunci ar fi o zacusca buna, adica de 8.

Pana una alta nu e singurul produs prezentat ,, a la mama acasa”, doar ca au uitat sa mentioneze si a cui mama happy.

, , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*