zambesc.com RSS Feed

Vrei review? Trimite site-ul la baiatu

Da, e adevarat, uneori mai am putin timp liber. Asa ca daca ai un site, trimite-l la mine sa ii fac un review. Gratuit.
De ce ai face asta? Pentru ca un link nu strica niciodata. Si poate vin si cu ceva idei constructive. nerd

De ce fac asta?
Pentru ca imi place sa carcotesc, sa imi dau cu parerea, sa critic.

Atentie, daca alegi sa imi trimiti un site spre analiza, nu te astepta sa primesti numai cuvinte de lauda si pupaturi in fund. In general tind sa fiu destul de critic. Cel putin cu altii, cand e vorba de mine,mai trec cu vederea. hee hee
Si bineinteles, stii povestea aia cu „Imi rezerv dreptul de a …”, adica dintre siteurile trimise review voi face doar la cele pe care le aleg eu. big grin

,
36 Comentarii
  1. gauracheii.com :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Mi-ar placea sa imi faci si mie un review la site tinand cont ca sunt putin asa incepatoare. Mi-ar prinde bine niste critici constructive de care sa tin cont pe viitor.

  2. migdal :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Eu as vrea sa stiu in primul rand ce te face sa crezi ca esti capabil sa faci un review documentat, la obiect si fara un grad prea mare de bias.
    De aceea vreau sa vad un exemplu de site despre care ti-ai spus parerea in mod avizat.

  3. Andrei :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Dar nu am zis nicaieri ca voi face un review documentat.
    Pur si simplu imi pot da cu parerea, ca orice utilizator obisnuit: ce imi place , ca nu imi place, ce mi se pare in plus, ce mi-ar place sa fie adaugat.

    Si cum spuneam, poate chiar vin si cu ceva idei constructive. winking

  4. somnulescu :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    @migdal, un review nu este chiar asa de greu de facut, daca stii care sunt punctele pe care trebuie sa le atingi

    buna ideea oricum big grin

  5. Andrei :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Ce sa fac si eu, reinventez roata. hee hee

  6. Andrei :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Cu placere, am adaugat siteul pe lista de review. winking

  7. Martianul.ro - Stiri Pamflet :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Gata, dom’ profesor : sunt gata sa ies la tabla happy Daca iese rau de tot, cine aduce cojile de nuca ? Ca sunt dispus sa stau pe ele pentru un review obiectiv happy

  8. chrys :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Tu vrei sa-l lasi pe Blogatu fara material de blog? laughing

  9. Andrei :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Eu vreau doar sa imi fac de lucru. Si eventual sa mai si ajut pe cineva cu o sugestie. nerd

  10. teuton :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    super tare. ma bag si io spre a fi… analizat big grin

  11. chrys :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Ok Andrei, ideea de review e buna. Cand ai timp astept pareri. Arata-i blogatului cum se face treaba laughing

  12. Andrei :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Trebuia sa vi tu aici cu blogatu tau.
    M-am uitat la 2 povesti de alea si acum am in cap numai: „… bannerul e roz, designul e pe 3 coloane… recomand sa iti bagi un cartof in fund…

  13. chrys :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    laughing Hai ma ca-i amuzant

  14. Moretta :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Hai ca ma bag si eu. tongue Kill me! happy

  15. Andrei :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Nu stiam ca or sa fie asa de multi doritori. big grin

    Totusi va rog, nu va panicati. O sa ma amuz pe seama fiecarui blog, numai sa aveti rabdare.

  16. pauzamea :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Te aştept să revii pe pauzaMea.net dar repede că mă mut pe .ro happy Merci

  17. Razvan (360romania.eu) :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Daca ai timp, si eu as vrea un review pentru situl meu:

    360romania. eu

    …cu cat mai critic cu atat mai binehappy

    Laudele nu ma ajuta decat la ego, dar aici nu am nevoie de suport happy happy

  18. popescul :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    la amaratii de pe wordpress cu teme si prostioare standard le poti face ceva? big grin cred ca nu dar intreb si eu…

  19. Andrei :

    A zis pe data de 12 februarie, 2009

    Acolo nu prea sunt multe de zis, lucrurile sunt cam standard. Dar o sa imi dau toata silinta. winking

  20. reinvented.ro, sa il reinventam | Zambesc :

    A zis pe data de 13 februarie, 2009

    […] Vrei review? Trimite site-ul la baiatu […]

  21. Aici am terminat repede | Zambesc :

    A zis pe data de 13 februarie, 2009

    […] 2009 Pentru ca cineva s-a suparat pe mine si m-a trimis la plimbare, am zis sa trec la un nou review. Urmatorul pe lista: […]

  22. thor :

    A zis pe data de 14 februarie, 2009

    Imi place modul in care faci review Andrei. Am sa mai citesc sectiunea. Si mi-a placut si poza ta. Cea de la „despre”. laughing . Este ca si a mea.

  23. ANDU :

    A zis pe data de 14 februarie, 2009

    Eu sunt chiar interesat de acest review…bune sau rele, astept o parere de la altii pentru a evolua. Asa ca feel free sa imi faci un mic review la blogul personal, insemnari .ro

    Mersi mult si astept sa vad ce iese tongue

  24. Andrei :

    A zis pe data de 14 februarie, 2009

    thor, eu am poza mea acolo sa ma iubeasca femeile

    Andu, s-a notat. winking

  25. kingquizz :

    A zis pe data de 14 februarie, 2009

    Vreau si eu un review – pentru ca am nevoie de sfaturile tale si nu numai.

  26. chris :

    A zis pe data de 15 februarie, 2009

    haios site`ul. happy

  27. Concediaza-ti seful! :

    A zis pe data de 16 februarie, 2009

    Andrei,

    daca oferta nu se refera strict la bloguri, atunci, daca se poate, as dori si eu un review si cat mai multe sugestii de imbunatatiri la
    concediaza-ti-seful .ro

    multumesc happy

  28. Dani :

    A zis pe data de 21 februarie, 2009

    Salut,

    Daca mai faci review-uri incearca si blogul meu :
    danielurda.ro

    P.S Sa citesti asta : danielurda. ro/povestiri-adevarate/politistul-si-painea/

    Mersi happy.

  29. Dragos :

    A zis pe data de 17 aprilie, 2009

    Salut! Daca mai esti disponibil,fa review si la blogul meu:www.lacaterinca.com!

  30. PartzPartzescu :

    A zis pe data de 16 iunie, 2009

    Observ ca lumea se da drept eu pe unde apuca, LaCaterinca is just mine!

  31. RomanianIT :

    A zis pe data de 4 iulie, 2009

    Salut. Esti interesat sa faci review si la site-ul meu?

  32. De Toate Pentru Toti :

    A zis pe data de 23 iulie, 2009

    Salut, in eventualitatea ca ai sa continui seria de „review” la site-uri, optez si eu pentru site-ul din semnatura. Apreciez orice critica/lauda facuta de tine . Sper sa iasa bine big grin

  33. Corbu Traian :

    A zis pe data de 16 mai, 2010

    Vreau un Review
    optimizare-promovare. ro

  34. Recenzii Web :

    A zis pe data de 25 iunie, 2010

    Fa-mi si mie un review la Site-ul din Semnatura , recenziiweb. com

  35. gorghe gabriela :

    A zis pe data de 31 mai, 2011

    TARE

  36. Cristi :

    A zis pe data de 21 iunie, 2013

    Dacă nu îți place Blog Media, atunci accept și un review pentru SunLog.

    Dacă nu vrei pe SunLog, atunci merge și pe Blog Media.

    Din această dilemă nu poți ieși. Am zis! big grin


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*