zambesc.com RSS Feed

Vrei o pauza de relaxare ?

Poti incerca la pauzamea.ro insa nu garantez ca fundalul negricios si elementele portocalii va vor aduce prea multa relaxare. Vizuala.

Eu totusi am tras aer in piept si, cu tupeu, mi-am facut si un cont pe site. Care cont, e inutil. Acum nu stiu de ce a last butoanele de Înregistrare si Autentificare asa evidente, putea sa le piteasca pe undeva. Mai ales ca sunt cam inutile entru cititori.

Apoi ce mi-am zis, ia sa ma relazex. Si sa citesc ceva articole.
Prea lungi pentru mine. yawn Si relativ neinteresante. Sau poate ca nu am avut eu rabdare sa citesc pana la partea unde devin interesante.

Asa ca am abandonat blogul si am plecat sa ma relaxez cu adevarat. La un film.

, ,
5 Comentarii
 1. pauzamea :

  A zis pe data de 26 februarie, 2009

  Mulţumesc pentru păreri şi timpul aferent.
  1. Cu tema cred că ai dreptate, este pe listă la schimbări, dar mai am până să ajung la ea. 2. Cu lungimea articolelor, hm, m-am săturat de bloguri care ar sta mai bine pe Twitter cu posturi ca pârţurile. 3. Despre conţinut, părerea ta, nu discut. 4. Aia cu contul iar este o remarcă justă şi o voi schimba în curând.

 2. pauzamea :

  A zis pe data de 28 februarie, 2009

  Am schimbat tema blogului. Zi-mi te rog cum ţi se pare, chiar dacă nu o mai reţii pe cea veche. Merci.

 3. Cum mi-am schimbat faţa, tema la blog | Pauza mea de relaxare :

  A zis pe data de 28 februarie, 2009

  […] să mă râcâie nevoia de schimbare şi  am avut şi un review negativ în sensul ăsta făcut de zâmbesc.com aşa că m-am apucat să caut ceva mai potrivit. Cred că am […]

 4. Andrei :

  A zis pe data de 28 februarie, 2009

  Acum depinde de gusturi, dar mie nu imi place nici cea de acum. Verde simplu si prea mult protocaliu. Plus ca la mine pe laptop arata dubios rau.
  Iti atasez un printscreen.

 5. pauzamea :

  A zis pe data de 1 martie, 2009

  uuuups. Nu am verificat ultima schimbare şi în IE. În Firefox şi Chrome era total ok. Am corectat problema şi acum conţinutul este plasat la locul lui. Mă miram de ce zici verde simplu, când de fapt verdele e numai pe bordura laterală. Când mai ai timp, mai aruncă-ţi un ochi te rog. Mulţumesc.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*