zambesc.com RSS Feed

Vrei o casa ieftina, fara complicatii cu mesteri neseriosi? Iti poti printa casa pe o imprimanta 3D

Nu este o gluma, a fost printata prima casa locuibila. Totul in timp record, practic imprimanta 3D a realizat casa in doua zile Pretul undeva un pic peste 10 mii de dolari. Totul extrem de rapid, fara materiale de constructii evaporate, fara mesteri care au confundat apa cu vodka, totul in termenul stabilit. Acum multa lume o sa spuna ca respectiva casa e totusi o versiune care nu prea o sa placa tuturor. Da, probabil, insa este prima, un precedent fericit.

Sunt sigur ca industria va evolua, este primul pas, iar in curand ne vom construi case in 2-3 zile fara batai de cap si la un pret foarte bun. Nu stiu ce se va intampla cu mesterii care lucreaza in bransa, ma refer la cei mai putin seriosi, adica majoritatea.

Revenind la prima casa construita de o imprimanta 3D, aceasta a fost construita direct pe santier. Adica nu e vorba de un proiect de laborator. Iar pretul sigur va face ca metoda sa fie una folosita. Asteptam si imprimante care sa faca autostrazi, drumuri, poduri. Ca la noi este nevoie, si am impresia ca aceasta e singura sansa. Iar cat priveste imprimanta 3D, sigur nu se va razgandi sa schimbe pretul de productie si se va tine si de termen. In concluzie avem si noi sanse sa avem drumuri. Mai ramane doar o intrebare : cand ?

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*