zambesc.com RSS Feed

Vrei in armata, se fac recrutari

Daca ti-a placut filmul cu Rambo, eu zic sa te mai uiti odata la el. Daca vrei insa sa devii carne de tun si sa aperi interesele natafletilor care ne conduc poti sa te inrolezi in aramata. Cica se fac recrutari pentru tineri pana in 16 ani, obligatoriu absolventi ai ciclului gimnazial. Se pot inscrie atat fete cat si baieti, exista patru scoli de pregatire: Craiova, Breaza, Alba Iulia si Cimpulung Moldovenesc. Daca nu ai nicio sansa la bac, atunci esti persoana potrivita. Iti da si haine, ba chiar te ingrasa.

Ca apoi sa te trimita ca si detector de mine prin Siria sau alte tari exotice. Sau poate ai norocul sa fii vesta antiglont pentru vreun soldat american. Cu alte cuvinte ai viitorul asigurat, mai scurt asa ..dar ce e sigur, e sigur.

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*