zambesc.com RSS Feed

Vodafone nu ma mai vrea drept abonat

Da, asa se pare, Vodafone nu ma mai vrea drept abonat. sad Asa ca le-am scris un email sa aflu motivele.

De ce nu se poate sa fiu abonat Vodafone?

Cum mi-a expirat sau trebuie sa imi expire contractul, m-am gandit ca ar fi normal sa il prelungesc. Bine, inca nu am inteles care este exact situatia mea, am sunat de doua ori la relatii cu clientii si de fiecare data mi s-a spus altceva.

Am scris un email saptamana trecuta, iar acum 2-3 zile am fost sunat de un reprezentant de la Vodafone si i-am explicat problema mea: vreau sa imi prelungesc abonamentul pe 2 ani (alegand abonamentul eComplet) si vreau un telefon Sony Ericsson V640. Mi s-a spus ca se poate, insa acel abonament nu poate fi cumparat decat online si voi primi prin curier contractul + telefonul.
Pana aici totul bine.

Azi, entuziasmat, intru in contul meu MyVodafone, accesez magazinul online, selectez telefonul, selectez abonamentul si supriza… nu aveam activa optiunea pentru prelungire de contract pe 2 ani. Sun din nou la relatii cu clientii si ma lamuresc: daca vreau acest tip de abonament, trebuie sa imi fac un contract nou (bineinteles cu un nou numar de telefon), pentru prelungire de contract nu e valabila oferta.
Deci nu as avea decat optiunea de a inchide abonamentul curent si apoi sa inchei un nou contract. Ceea ce e frustrant, deoarece nu vreau sa imi pierd numarul de telefon.
Sau daca merg putin mai departe, poate ar mai exista si o alta optiune la fel de stresanta: renunt la abonament, pastrez numarul pe cartela si apoi trec din nou la abonament.

Si atunci intreb si eu: de ce nu se poate sa imi fie prelungit contractul pe 2 ani folosind abonamentul eComplet.
Exista o problema software in sistemul dumneavoastra care face imposibila aceasta prelungire sau e vorba doar de nepasare?
O prelungire de contract pe 2 ani nu e echivalenta cu un contract nou pe 2 ani? De ce aceasta discriminare? De ce acest tip de abonament este disponibil doar pentru abonatii noi, iar abonatii vech, nu pot beneficia si ei de aceasi oferta?

Toata povestea se refera la numarul:[aici era trecut numarul meu de telefon]

Multumesc.

Sunt curios ce raspuns o sa primesc. Sa vad, mai ma vor sau migrez spre Orange ? thinking

, , ,
13 Comentarii
 1. popescul :

  A zis pe data de 2 februarie, 2009

  n-o sa primesti rapuns pentru simplul motiv ca-i doare in cot de clienti… pe toti,nu doar pe cei de la vodafone!(sau daca o sa primesti n-o sa-ti rezolve nimic)

 2. Andrei :

  A zis pe data de 2 februarie, 2009

  La ultimul email am primit raspuns. Asa ca am incredere in ei si de data asta.
  Iar daca nu ma rezolva, exista si Orange. winking

 3. slayer666 :

  A zis pe data de 2 februarie, 2009

  renunta frate…orange rules big grin

 4. Andrei :

  A zis pe data de 2 februarie, 2009

  Mai astept putin, sa vad ce imi raspund.

 5. popescul :

  A zis pe data de 2 februarie, 2009

  slayer666 are dreptate orange rules,de 4-5 ani sunt cu ei si sunt multumit…

 6. Loppy :

  A zis pe data de 2 februarie, 2009

  Ma, eu sunt client Vodafone din 2000 si sincer sa fiu nu am avut mari probleme cu ei, dar stiu ca niciodata nu se pupa ceea ce vezi pe site, cu ceea ce vorbesti la telefon cu ei si cu ceea ce gasesti in magazin. Sfatul meu este sa mergi totusi intr-o reprezentanta. Este mai bine si mai sigur.

 7. d3rek :

  A zis pe data de 3 februarie, 2009

  welcome to the real world, normal ca-i doare in fund de clienti la fel si pe cei de la orange sau cel putin i-a durut in fund de mine. anyway cunosti povestea cred tongue totusi daca te bagi la orange iti dai seama cat o sa convorbim?

 8. Andrei :

  A zis pe data de 3 februarie, 2009

  d3rek, sa stii ca la asta m-am gandit prima data. tongue

 9. ina :

  A zis pe data de 11 februarie, 2009

  si ai reusit sa treci de la abonament la cartela? stii cum se procedeaza?… ca eu nu reusesc crying

 10. Andrei :

  A zis pe data de 11 februarie, 2009

  Pai toata treaba e simpla.
  Daca a expirat perioada contractului, suni la *222, apesi pe acolo pana ajungi sa vorbesti cu un operator uman si spui ca vrei sa inchizi abonamentul si sa pastrezi numarul pe cartela.

 11. ina :

  A zis pe data de 11 februarie, 2009

  Nu e ziua mea norocoasa…operatorul ala uman „nu a vrut ” sa raspunda…poate maine am ceva mai mult noroc…oricum atata bataie de cap doar sa profiti de o oferta care se aproprie de final.. Oare se merita?

 12. ovidiu :

  A zis pe data de 12 februarie, 2009

  Am aceeasi problema ca si tine. Eu am fost si la reprezentanta, iar cel de-acolo nici macar nu stia de abonamentul eComplet. A trebuit sa-i arat eu pe site. Apoi a scaldat-o ca-mi face abonament Complet si imi activeaza mai tarziu optiunea de internet pe mobil. Evident la tariful de 4 eur si ceva. Am sa trec pe cartela si fac si reclamatie, fiindca la *222 imi spune colega ca abonamentul eComplet il pot face doar online sau la reprezentanta, reprezentanta nu stie de abonament… Pe cartela vad ca e chiar misto: cu 3,5 eur ai 300 minute in retea + 300 SMS in retea + 20 minute nationale, sau cu 4,5 eur 450+450+30. Pe cand abonamentul eComplet e mai scump, si internetul ala pe mobil nu-si prea are rostul (l-am testat 3 luni si merge nasol).

 13. Andrei :

  A zis pe data de 13 februarie, 2009

  La mine a fost si mai distractiv, am sunat la relatii cu clientii si nici acolo habar nu aveau de eComplet. A trebuit sa ii zic de vreo 2-3 ori domnisoarei respective sa verifice oferta pe site.
  Sunt complet nepregatiti operatorii de la relatii cu clientii.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*