zambesc.com RSS Feed

Vine politia

Cred ca aseara a inceputul noul serial de la ProTv, Vine politia. Cel putin asta am auzit la cativa copii discutand in fata blocului. Oricum, nu am de gand sa ma uit la asa ceva. Din ce am vazut pe la promo, e o alta copie nereusita cu actiune si personaje prea fantastice pentru Romania.

, ,
6 Comentarii
 1. Alex :

  A zis pe data de 1 octombrie, 2008

  Prom-urile cateodata sunt nereusite, nu trebuie sa vezi tot serialul, nu te obliga nimeni, dar curat ar fi sa vezi macar un episod si apoi sa iti exprimi parerea happy

 2. cristnel :

  A zis pe data de 2 octombrie, 2008

  Stii…mie promo-urile mi s-au parut reusite… primul episod a fost insa, fara dar si poate, prea lung. Dar asta are o explicatie cat se poate de logica: personajele trebuie introduse, prezentate, detalieta etc, la fel si main action-ul.
  Astept episodul 2 si sper sa fie mai scurt, cu un ritm mai alert si cu mai putina umplutura.

 3. vlad :

  A zis pe data de 7 octombrie, 2008

  e misto e si actiune si comedie

 4. parodiNaMICA :

  A zis pe data de 8 octombrie, 2008

  cristnel, episodul 2 ne-a adus chiar toata familia comisarului si a lui gyuri cand era mai putin favorabil momentul hee hee
  in film e ca in viata, sefu’ are familie- chiar prea multe persoane de gen feminin, e protejat de alt sef, subordonatii au o viata personala imbunatatibila, ca sa fii in politie nu e cel mai apreciat job.
  ti-a placut tesatura din jurul martorului aflat sub protectie? saracul, cum l-a atarnat pe geam sa-si revina din supradoza de calmante hee hee . iar la sfarsit a iesit cu protectia aia la gat, plasturi colorati pe frunte, speriat de moarte. o zi grea pt comediantul de la „voua”.

 5. Beetlejuice :

  A zis pe data de 16 octombrie, 2008

  Acest asa zis serial este doar o furatura dupa serialul Oamenii lui Paco.Doar uitativa is o sa observati aceleasi glume chair aceleasi replici

 6. l :

  A zis pe data de 3 noiembrie, 2008

  te apuca sila! e furat cadru cu cadru, gest cu gest de la „oamenii lui paco”. sa le fie rusine celor care au participat la actiunea asta! mi-e sila de ce se face la noi in tara. oamenii lui paco e o minune de serial. ce au facut astia la protv e o jena incredibila!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*