zambesc.com RSS Feed

Vestea care da lumea peste cap : Romanii nu sunt romani, ci altii ar fi romani

Un studiu recent arata ca locuitorii de pe teritoriul Romaniei nu prea sunt romani. Inainte de toate trebuie sa stiti ca nu e vorba de cercetatori englezi si nici americani, ci o echipa de specialisti romani a ajuns la aceasta concluzie. Desi sincer eu credeam ca mai toti cercetatorii romani sunt plecati la Nasa sau la capsuni. In fine, raportul este destul de serios, s-au facut analize ale Adn-ului. Iar conform acestuia a rezultat urmatoarele : Ardealul si Banatul este format din cetateni ce ar fi la origine din zona centrala a Europei. Iar Moldova si Oltenia se prezinta cu material genetic din zona Balcanica. In concluzie noi nu suntem romani, ne-au schimbat.

Practic noi cei din Transilvania am fi trebuit sa vietuim prin Germania, Elvetia, ca cica acolo ar fi locul nostru. Iar pe elvetieni sa ii aducem aici sa isi faca ei sosele, ca de fapt ei ar trebui sa fie romani, daca noi suntem elvetieni, nemti, etc. Cat priveste Oltenia si Moldova, nici ei nu sunt acasa, ar trebui sa faca si ei schimb cu bulgarii..Sigur le-ar fi mai bine happy, pe la bulgari drumurile sunt mai ok.

Studiul cu pricina nu ne lasa doar cu atat, oamenii de stiinta mai completeaza ,, vestea” cu faptul ca mai toti am avea pe linie materna origini asiatice. Ai naibii specialistii nostri, poate aflam maine , poimaine, ca de fapt suntem negri, ce mai, africani…. Dar cum am mancat mult lapte si branza ne-am decolorat un pic.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*