zambesc.com RSS Feed

Veste proasta pentru fanii picnicurilor din cimitire

Fara mici si gratare in cimitire, acesta este anuntul celor de la Politie. Gata, nu mai este voie. Eu ma intreb cand era voie sa faci gratar in cimitir ? Parca in urma cu cativa ani s-a reglementat clar ca nu poti face gratar doar in locurile amenajate. O fi fost cimitirul un loc amenajat ? In fine, nerelevant pana la urma, important este ca nu se mai pot face, sper doar sa fie cineva prezent pe acolo care sa aplice acesta regula.

Ce ar spune/gandi un strain, daca ar afla ca in Romania nu este voie sa faci gratar in cimitire ?

As fi curios sa aflu ce gadeste un neamt, sau un englez despre acest lucru. Sigur nu s-ar gandi la un lucru pozitiv in directia romanilor, dar sunt sigur ca dincolo de acest aspect, de repulsie, ar fi si o doza de soc. Asa ca nu trebuie sa ne mai miram daca ajungem intr-o tara civilizata iar cei de acolo ne intreaba daca avem curent, televizor sau daca traim in copac sau pestera. Cat priveste obiceiul cu mici si gratare in cimitire, nu cred ca vom scapa asa usor de el. Desi nu e un obicei autentic romanesc, tinicheaua tot de piciorul romanilor atarna.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*