zambesc.com RSS Feed

Veste foarte buna pentru timisoreni si Timisoara

In sfarsit o veste foarte buna pentru orasul Timisoara dar mai ales pentru cei care locuiesc in capitala Banatului. Primarul Ciuhandu nu mai candideaza…Nu pot decat sa salut aceasta decizie, oricine va prelua Timisoara cu siguranta va face mai mult si asta doar daca ne bazam pe entuziasmul pe care il avem toti la inceput de drum. Domnul Ciuhandu sigur este deja foarte plictisit dupa acele mandate fara numar pe care le-a avut.

Probabil o sa spuneti ca a fost votat si merita,… probabil, insa cei care l-au votat au fost tinerii peste 60 de ani, iar toata aceasta experienta a tinut Timisoara in loc …, sa nu vorbim de pasi inapoi. Timisoara are nevoie de o schimbare, cine va fi nu stiu, dar pentru moment e un pas bun poate cel mai bun in ultimii 10 ani. Multumim Ciuhandu si speram sa nu te razgandesti, oricum nu cred sa mai ai ceva sanse la fotoliul care are amprenta dosului tau…cale batuta si drum bun.

, ,
10 Comentarii
 1. Alina :

  A zis pe data de 26 aprilie, 2012

  Eu am 3 veri in Resita si pot sa zic ca este pacat cum sunt „intretinute” si Timisoara si Resita la cat de frumoase sunt ….

 2. Alexandrescu Maria :

  A zis pe data de 27 aprilie, 2012

  La noi nu se face nimic si daca se face se face cu viteza melcului sau poate mai incet ca toti politicienii sunt preocupati care cum sa fure mai mult…

 3. Floriaana :

  A zis pe data de 27 aprilie, 2012

  Totul sa fie spre mai bine!

 4. oni :

  A zis pe data de 27 aprilie, 2012

  Din nefericire, cam toate orasele au nevoie de o schimbare, si de o alegere sincera a oamenilor tineri, fara culoare politica!

 5. seby :

  A zis pe data de 28 aprilie, 2012

  Vesti din astea bune sunt in mult mai multe localitati happy

 6. alex :

  A zis pe data de 1 mai, 2012

  vestea vuna e ca nu mai candideaza Ciuhandru,vestea proasta e ca nu stim pe cine sa alegem sa fie bn pentru Timisoara!

 7. andreyk26 :

  A zis pe data de 1 mai, 2012

  Pleaca un hot si vine altul toti cu foamea in gat,nu stim pe cine sa alegem!

 8. Mihaela :

  A zis pe data de 2 mai, 2012

  de obieci cam asa se intampla pleaca unu si vine altul acre sa faca acelasi lucru

 9. Laurentiu :

  A zis pe data de 5 mai, 2012

  O veste si mai buna ar fi, din punctul meu de vedere, rezolvarea problemelor dintre finantatorii echipei de fotbal si autoritatile locale…ar fi chiar pacat sa ramaneti in liga secunda.

 10. Ciprian :

  A zis pe data de 16 mai, 2012

  ce tare esti cu „tinerii peste 60 de ani”. Nu conteaza cine vine la Primarie,atata timp cat omul este corect fata de timisoreni ,va fi respectat !


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*