zambesc.com RSS Feed

Veste buna sau poate nu….

Nu stiu pentru cata lume e veste buna, pentru mine e un lucru pozitiv…este foarte posibil sa scapam de OTV. Desi daca ma gandesc bine, s-au otevizat si alte posturi tv..deci pana la urma si daca se inchide postul OTV, altii stau deja la panda sa preia segmentul fara IQ. Postul OTV a intrat in insolventa si se pare ca din septembrie ramane si fara licenta de emisie, dar cine stie poate intre timp se mai schimba legea si nu mai iesim in veci din mocirla tv, in care ne invartim de ceva vreme.

Practic OTV ne-a aratat unora cat de prosti pot fi oamenii, iar pe altii i-a vrajit intr-atat incat au ajuns sa venereze prostia si dobitocia. Din pacate inchiderea OTV nu va rezolva prostia omeneasca in Romania, dar poate fi un inceput. Sper doar ca de maine sa nu ne trezim cu alte zece posturi in genul zombii tv……..ca in felul acesta nu ne mai scapa nimeni.

O idee pentru Dan Diaconescu, ar putea sa fac o ultima transmisie cu inmormantarea OTV, ca tot s-a specializat in astfel de evenimente. Scenariul ar fi simplu, duc si ei la groapa monitorul principal al televiziunii…….big grin

, , ,
15 Comentarii
 1. Mihai Căulea :

  A zis pe data de 30 martie, 2012

  Pe randul al doilea ai o mica greseala, zic eu.
  sau otevizat = s-au oteveizat
  Poti sterge comentariul, chiar nu ma deranjeaza atat timp cat si-a facut treaba de a transmite ceea ce am avut sa-ti spun doar tie!

  Cat despre inchiderea OTV, chiar ma intrebam cand se va inchide vreodata, ca m-am saturat sa-mi vad bunica indobitocita si alte persoane din jurul meu cu asemenea prostii despre Partidul poporului si programele loi de O lei.

 2. dana :

  A zis pe data de 30 martie, 2012

  Bucuria unora, tristetea altora, cum ai spus si tu, acest fapt nu va salva Romania de prosti si prostie.

 3. raducu :

  A zis pe data de 30 martie, 2012

  El cel putin s-a imbogatit de urma spectatorilor…

 4. dePop :

  A zis pe data de 30 martie, 2012

  Nu e singurul care a facut avere pe aceasta nisa, aparent nici nu putem spune ca deranjeaza, daca nu iti place nu te uiti…dar dupa ce iesi un pic din tara asta iti dai seama in ce hal suntem. Nu ma refer doar financiar………., suntem intr-o continua involutie.

 5. Cal :

  A zis pe data de 30 martie, 2012

  Oricum OTV-ul le intrece pe toate, si a fost sursa de inspiratie pentru multe, probabil! Atata timp cat exista cerere(dobitocime cum ziceti voi), aceste programe nu vor disparea! Mai intai tb sa se destepte lumea si apoi rezultatele vor incepe sa se vada…

 6. Nell :

  A zis pe data de 30 martie, 2012

  Pe ce ar putea sa se reprofileze acum?

 7. Marian :

  A zis pe data de 30 martie, 2012

  ura in sfarsit nu se mai uita buncamea la OTV laughing) oricum numai prostii mormaiau pe acolo tongue

 8. Andreea :

  A zis pe data de 30 martie, 2012

  Of, am crezut ca nu mai vine si momentul asta. Sa vedem la ce se mai uita majoritatea oamenilor, ca peste tot auzeam numai discuti despre ce a fost cu o seara in urma la OTV

 9. Daniela :

  A zis pe data de 31 martie, 2012

  Sa speram ca nu se rastoarna lucrurile, suntem in Romania si orice e posibil, totusi sper sa nu.

 10. Alina :

  A zis pe data de 31 martie, 2012

  Da nu stiu ce sa zic daca e veste buna sau nu , dar omu are dreptul sa aie o televiziune nu prea are cine ce sa i faca ca sa i-o inchida legal , daca sunt interese politice asa da

 11. Kizi :

  A zis pe data de 31 martie, 2012

  e o televiziune de jena` pentru Romania; oricine da pe postul ala i se pare ca a intrat pe un site scam, plin de pop-up-uri si nu reuseste sa gaseasca nimic bun pe acolo. Emisiunile sincer sunt degeaba, tot promit extraordinarul si ne difuzeaza 2 ore cum o baba si-a sclantit piciorul pe gheata..

 12. Bogdan :

  A zis pe data de 31 martie, 2012

  Hai ca nu avea mereu numai emisiuni proaste. Din cand in cand mai vedeai si auzeai si chestii utile pe OTV.

 13. Constantina :

  A zis pe data de 2 aprilie, 2012

  ahahaha laughing) otv.. cel mai de rahat canal big grin laughing

 14. Madalina :

  A zis pe data de 3 aprilie, 2012

  LOL ! chiar daca ar inchide OTV tot nu am scapa de prostie ! Rezolvarea este educatia ! ! ! unde nu-i cap vai de picioare, asa ca indiferent cat am crede ca inchiderea unui post care intradevar promoveaza prostia ne va scapa de prostii sau mai bine zis ignoranti !

 15. Laurentiu :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2012

  Cum am intrat pe blogul tau, asta mi-a sarit in ochi laughing Ar fi ceva de vis…si nu doar ei ar putea sa dispara, din punctul meu de vedere 50% dintre televiziuni n-au rost pe piata.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*