zambesc.com RSS Feed

Vaze, decoratiuni din sticla de la Fast

Acum cateva zile am comandat de pe internet 9 vaze din acelea inalte folosite pentru decoratiuni la diverse evenimente. Si spre bucuria mea chiar am dat peste un producator de sticlarie, spun asta pentru ca multi asa zisii ,, producatori” aduc produsele din China. Iar eu nu mai speram sa gasesc pe cineva care sa faca astfel de produse. Fast se numeste firma, i-am gasit relativ greu si asta pentru ca nu au site de prezentare/vanzare, doar cateva conturi pe site-uri prin intermediul carora fac vanzare.

Ieri mi-au ajuns produsele, insa cand am deschis coletul am avut parte de doua surprize. Prima surpriza, cea buna, in colet erau 10 vaze, desi eu am platit doar 9. A doua surpriza, cea total neplacuta 3 vaze erau sparte ,iar eu aveam nevoie ultra urgent de inca doua vaze pentru un eveniment ce va avea loc duminica. Am sunat la producator, adica societatea Fast, am explicat ce s-a intamplat, iar acestea m-au asigurat ca rezolva problema…Astazi am primit coletul si din nou surpriza; trei vaze in loc de doua…happy..de data aceasta toate intacte.

Probabil pare ceva banal insa in ziua de astazi nu este asa. In 90% din astfel de situatii esti repezit si tratat nu tocmai frumos, experienta de zilele trecute din magazinul B&B Collection e doar un exemplu. De aceea merita sa ,, punctam” atunci cand suntem serviti frumos, iar in loc de acuze si vorbe urate auzim scuze chiar si daca nu e cazul…vazele mele s-au spart in timpul transportului, deci ,,pisica” era la curier.

Iata cateva poze de pe pagina de facebook a celor de la Fast SRL :

Daca va plac astfel de obiecte va recomand sa comandati, preturile sunt minime, iar firma isi trateaza bine clientii.

, , , ,
4 Comentarii
 1. July :

  A zis pe data de 18 mai, 2013

  Buna ziua!

  Ma bucur nespus de mult sa vad ca arta si pasiunea sunt impletite in continuare in tara noastra draga. Din pacate, sunt din ce in ce mai putine astfel de ateliere, „creatiile” autentice sunt mai putine iar acest lucru ma face sa apreciez enorm „mostenirea” bunicilor, happy
  Va doresc toate cele bune!

 2. Alexandru :

  A zis pe data de 23 mai, 2013

  Am o deosebita placere sa discut cu producatori, mesteri din tara, dar ei sunt mult mai putini decat comerciantii, care comercializeaza marfurile chineze. In ce consta deservirea sau reactionarea la doleantile clientilor, eu as zice ca ar fi bine sa fie un site recunoscut si promovat, unde fiecare sa puncteze companiile de unde au procurat ceva.

 3. Mina :

  A zis pe data de 24 mai, 2013

  Se vede ca firma respectiva are o conducere bune care stie ca principiul de baza in comert este Clientul nostru – Stapanul nostru. Daca nu se intampla asa cum a fost acest articol nu aparea pe net deci toti au avut de castigat! Bafta in continuare cu blogul!

 4. Ionut :

  A zis pe data de 24 mai, 2013

  Adevarul este ca sunt destul de putine firme care chiar stiu sa isi respecte clientii. In legatura cu vazele respective, se pare ca mi-ai oferit un pont reusit in privinta unui cadou pentru o ruda.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*