zambesc.com RSS Feed

Vanzatoare disperata la B & B Collection din Real Timisoara

Tot timpul am apreciat locatiile unde sunt servit cum trebuie, indiferent ca e vorba de restaurant, librarie sau magazin. Ieri insa am ramas cu un gust amar dupa o experienta mai putin placuta in magazinul B&B Collection. Am intrat in magazin sa imi iau un ceas, nu eram prima data in acest magazin, mai am un ceas cumparat de la ei, am mai luat si ceva cadouri, etc….Deci eram un client de-al casei as zice eu. In magazin trei vanzatoare stateau la taclale fara sa ma bage in seama, am cerut sa vad doua ceasuri care erau in vitrina.

A venit una din vanzatoare sa ma serveasca, probabil si cea mai ok dintre ele. Imi intinde un ceas sa il vad mai bine, moment in care eu scap ceasul pe jos…..sa nu va inchipuiti ca era un ceas de masa sau perete…era un ceas de mana…..Nici nu ajunge ceasul pe podea ca o alta duduie incepe sa urle, ca ce o sa faca ea cu ceasul, ca cine il plateste..mai ceva ca la vanzari de burlane sau cumparari de sticle si borcane…ce mai un mic circ in toata regula.

I-am raspuns ca nu e o problema, il cumpar, desi ceasul nu avea nimic. A mai bombanit ceva, iar eu i-am repetat din nou ca il cumpar, pana la urma a tacut.

Nu pricep de ce tot acest circ…de ce sa strici ziua cuiva din moment ce i-am spus clar ca il cumpar, am venit sa cumpar un ceas..daca l-am scapat pe jos cu atat mai mult, am un motiv sa il cumpar. De multe ori intri intr-un magazin cu pretentii in ideea ca in locul respectiv e cineva care se comporta normal te va respecta si va fi totul ok. Cand colo dai peste o cucoana plictisita si nervoasa, probabil din cauza faptului ca tocmai ai deranjat-o dintr-o conversatie de pe Facebook.

Nu ramane decat pe viitor sa ocolesc B&B Collection, prefer un pic de respect sau macar bun simt atunci cand eu platesc.

, , , ,
13 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 10 mai, 2013

  sunt prea disperati la cati bani fac…eu una sincer imi iau un super ceas de pe net, redus si original..o treaba buna si nici nu ma cert cu nimeni

 2. dePop :

  A zis pe data de 10 mai, 2013

  Ana@

  Am vazut multe modele de ceasuri pe net foarte ok si la pret mult mai bun, insa vroiam sa il pun pe mana inainte de-a cumpara, dar pe viitor ramane sa comand pe net….

 3. Roxana :

  A zis pe data de 10 mai, 2013

  De asta imi place mie sa fac cumparaturi online, evit vanzatoarele plictisite si nepregatite pentru a lucra cu clientii. happy Sunt si dezavantaje, cand nu esti multumit de produs sau arata mai bine in imaginile de pe net… dar puse in balanta, raman 90% pe online. happy Tare frumos ceasul! happy

 4. men :

  A zis pe data de 10 mai, 2013

  Nu esti singura persoana care pateste asa ceva..

 5. Daniela :

  A zis pe data de 10 mai, 2013

  Nu sunt purtatoare de ceasuri, dar stiu ca sunt foarte scumpe cele de calitate.
  Eu creca era in perioada aia nasoala a lunii si de aceea a reactionat asa. laughing

 6. Camelia Kovacs :

  A zis pe data de 14 mai, 2013

  Foarte urat din partea acelei vanzatoare, in locul tau i-as fi spus cateva vorbe frumoase. Incearca sa le trimiti un email celor de la B&B sa anunti comportamentul vanzatoarelor.

 7. dePop :

  A zis pe data de 14 mai, 2013

  Camelia @

  Am scris pe blog, daca ii intereseaza se vor sesiza, alte firme s-au sesizat cand a fost cazul.

 8. Ionut :

  A zis pe data de 14 mai, 2013

  Eu ma mir cum de n-ai reactionat mai acid, cu greu m-as fi stapanit.

 9. Bogdan :

  A zis pe data de 15 mai, 2013

  Nu trebuia sa il cumperi. Sa vedem ce putea sa iti faca. In primul rand ceasurile sunt asigurate, daca pateste ceva nu plateste nimeni se returna si atata tot

 10. dePop :

  A zis pe data de 15 mai, 2013

  Bogdan@

  Una din vanzatoare incerca cumva sa se scuze aratand o lista cu produse pe care trebuie sa le plateasca ele, desi ceasul nu are nimic..si oricum eu am venit sa cumpar, nu l-am luat din cauza faptului ca a picat pe jos…doar ca am ramas cu un gust amar la cum se comporta unii angajati de la BB Colection….

 11. tottyovi :

  A zis pe data de 18 mai, 2013

  noarmal ca ele se panicheaza la ce salar au. nu cred ca ceasurile sunt asigurate…ele sunt probabil asigurate ca au garantie nu ca poti sa le spargi si sa le trimiti inapoi. oricum, frumos ca l-ai cumparat.

 12. Alexia :

  A zis pe data de 16 mai, 2014

  Toate defectele si minusurile din b&b collection vanzatoarele le platesc, si ii dau foarte mare dreptate vanzatoarei ca avea motiv sa fie disperata la cate se platesc si ce salar mic au la câte Responsabilități au

 13. dePop :

  A zis pe data de 16 mai, 2014

  Alexia@

  Din moment ce am cerut sa imi impacheteze produsul..nu vad de ce sa fie disperata, ba mai mult ma asteptam sa fie amabila si nu sa ma injure ( probabil )..nu am inteles ce bombanea. Indiferent de situatie un vanzator trebuie sa respecte clientul, mai ales atunci cand clientul cumpara. Daca voiam circ si bombaneli mergeam in piata.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*