zambesc.com RSS Feed

Vai, vai, ce ne facem ? Isi da demisia Daciana !

Nu e nicio gluma, Daciana nevastuica, pardon sotia lu’ Ponta ne lasa. Nu stiu ce ne vom face, fara mintea luminata si a ei vointa luptatoare din Parlamentul European. Probabil ca se va desfiinta Romania, vom ajunge la rusi, unguri si bulgari. Ca restul nu cred ca ne vor.

Totusi eu zic sa fim calmi, nu e chiar asa de rau. Daciana nu ne lasa chiar de tot, cica pleaca din PSD…Ciolanul, adica scaunul din Parlamentul European nu il lasa. Ca cica se sacrifica ea si lupta in continuare ca si pana acum.

Daca cineva a simtit un dram de bine ca urmare a ceea ce s-a produs atunci cand Daciana si-a frecat fundul de fotoliul european va rog sa ma anuntati. Ca eu nu am simtit nimic. Desi, cica Daciana, casca de prin 2007 in Parlamentul European.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*